VIDAL: Er han på vei?
VIDAL: Er han på vei?

Ryktesaker, uke 28

Patrice Evra og Bebe på vei ut?

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag, 13.juli

19.14: Og angående Robben-ryktene som dukket opp tidligere i VM, dette sa Arjen Robben ifølge The Express:

– Jeg har et spesielt bånd med ham [Louis van Gaal]. Han er den viktigste treneren jeg har hatt. Men en overgang til United er ikke et alternativ. Jeg vil forbli i Bayern München.

19.08: Dette sa Arturo Vidal til chilenske La Tercera om ryktene som linker ham til United: – Jeg har hørt om ryktene, men jeg har ikke diskutert det. Jeg nyter ferien min, og når jeg returnerer til Italia får vi se hva som skjer.

– Jeg er veldig avslappet, men hvem som helst ville ha elsket å spille for en av verdens største klubber.

Et typisk utspill fra en spiller som blir linket til storklubber – så tolk det hvordan dere vil.

19.07: Bare til info: For dere som har sett på ryktene angående Colombias stjerneskudd James Rodriguez, kan vi understreke at unggutten ser ut til å velge Real Madrid – så ikke få de store forventningene.

14:52: Bebe til Benfica? I følge Bola er Manchester United og Benfica kommet langt i forhandlingene for en overgang for Bebe.

14:23: Nå skal Patrice Evra være svært nær en overgang til Juventus og i følge Mike Keegan i BBC er det ikke snakk om noe spillere i retur.

Lørdag 12. juli:

15.01: Dette står skrevet i chilensk avis: United ønsker seg Vidal og er villige til å tilby mye penger, men er bekymret for kneskaden hans. Juventus ønsker ikke å selge, men et bud på over €50 millioner (om lag £39m) kan endre akkurat dét.

13.17: Mye blir skrevet om Angel Di Maria for tiden. Spanske AS hevder at han selv vil til PSG – kanskje for å spille Champions League? – mens Real Madrid selv ønsker å selge til United. Prisen ligger på rundt £55 millioner ifølge Sport Witness – som gjengir informasjon fra AS. Les mer om det her.

Fredag 11. juli:

21.05: Du store. Danny Welbeck linkes til Champions League-mestrene Real Madrid. Daily Star skriver at nå som unggutten Alvaro Morata forsvinner fra Santiago Bernabeu vil Fiorentino Perez og Los Blancos forsterke stallen med et nytt angrepsvåpen. Les saken her.

15.25: Ifølge AS skal Manchester United ha forhørt seg med Barcelona om tilgjengeligheten til Alex Song. Den spanske avisen hevder at United skal ha bedt katalanerne om et prisanslag. Videre skriver de at prisen skal ligge på mellom 10 og 15 millioner euro. Den lave prisen skal skyldes at de ønsker å bli kvitt kamerunerens høye lønn.

12.15: Fiorentina-eier Andrea Della Valle vedgår at det blir vanskelig å unngå et salg av Juan Cuadrado, som lenge har blitt koblet til både Barcelona og Manchester United.

– Det blir ikke lett, om ikke umulig, å beholde Cuadrado. Det er ikke bare Barcelona. Det er mange andre, siteres han på i M.E.N.

11.30: Metro går så langt som å hevde at Di María er enig med Manchester United om en kontraktstilbud på 150 000 pund i uka. Argentineren, som også har blitt koblet til PSG og Monaco, skal angivelig foretrekke en overgang til England. Videre skriver Metro at United må betale rundt 40 millioner pund for tjenestene hans, og at han vil avgjøre fremtiden etter søndagens VM-finale.

08.10: Ifølge Daily Star vil PSG forsøke å kuppe Ángel di Marías potensielle overgang til Manchester United. Avisen, som har et heller rufsete rykte, hevder at den franske klubben kan komme til å legge hele 47,5 millioner pund for argentineren.

Torsdag 10. juli:

20.55: Og da kan vi definitivt stryke Alex Sanchez fra listen over United-linkede spillere. Som ventet har han i kveld fullført overgangen fra Barcelona til Arsenal. Sum? Den er ikke offentliggjort, men antas å ligge på rundt £30-35 millioner.

20.45: Slik Sky Sports forstår det er Manchester United blant flere klubber som er interessert i Benfica-duoen Joao Filipe og Joao Virginia. Førstnevnte er ving og sammenliknes med en ung Cristiano Ronaldo, men den andre er keeper. Aldri hørt om dem? Ikke så rart. De to er nemlig bare 15 år gamle. Chelsea, City, og Liverpool skal også være interessert. Les saken her.

19.30: Så er det tegn som tyder på at den nederlandske landslagsstopperen Stefan de Vrij velger italienske Lazio istedenfor Manchester United. I hvert fall uttaler Lazios sportsdirektør Igli Tare at det ikke medfører riktighet at 22-åringen er på vei til Old Trafford, slik det har vært antatt.
– Mye har vært sagt og skrevet om hans overgang til United, men det er ikke sant, sier Tare, ifølge Sportsmole. – Agenten hans har uttalt klart og tydelig at han aldri har møtt den englelske klubben. De Vrij ønsker å spille for Lazio.

13.45: Manchester United har vært koblet til en rekke midtbanespillere, og de siste ukene har Enzo Pérez vært blant de heteste navnene. Nå skriver Metro at United har lagt inn et formelt bud på syv millioner pund for den argentinske midtbanespilleren. Videre skriver de at Benfica-spilleren har avslått tilbud fra både Valencia og Lazio i håp om at større klubber skal komme på banen.

12.30: Mannen som røpet lagoppstillingen til Manchester United ved flere anledninger forrige sesong, David McDonnell, skriver nå at klubben lar Patrice Evra gå til Juventus, og at United nå jakter en erstatter.

 

11.15: Manchester United skal visstnok være i førersetet i kampen om colombianske Juan Cuadrado. Ifølge London Evening Standard vil den hurtige kantspilleren koste om lag 30 millioner pund. 26-åringen selv forteller i et intervju at han ikke vet hva som vil skje, at han ikke har mottatt noen konkrete tilbud, og at han ikke har noe hast med å bestemme fremtiden. Les mer her.

11.10: Patrice Evra skal ha bedt om en overgang til Juventus.

 

09.15: Ifølge The Times-journalisten James Ducker, skal Manchester United være i ferd med å gjøre et fremstøt på Arturo Vidal. Midtbanespilleren skal angivelig være tilgjengelig for en overgang, og flere rapporter hevder at Juventus allerede er på jakt etter en erstatter.

Samtidig skriver The Guardian at Van Gaal står klare til å tilby Real Madrid hele 40 millioner pund for Ángel di María, og at de er forberedt på å øke budet med ytterligere 5 millioner pund. Van Gaal kan visstnok komme til å selge Marouane Fellaini for å få mer penger til rådighet.

Den engelske avisen skriver videre at United kan komme til å by mellom 25 og 30 millioner pund for tyske Mats Hummels. Stopperen skal angivelig være en tilhenger av Van Gaals fotballfilosofi og autoritære lederstil, og kan bli fristet av en overgang til United dersom Borussia Dortmund tillater det.

08.25: Mens Patrice Evra stadig blir koblet til Juventus, skal Manchester United være i full gang med å finne hans erstatter. Nå skriver Manchester Evening News at Van Gaal kommer til å øke interessen for nederlandske Daley Blind. 24-åringen har også blitt koblet til nederlandske Ronald Koemans Southampton.

Ifølge Gazzetto dello Sport befinner Evra seg i øyeblikket i Los Angeles, hvor han angivelig kun venter på at Manchester United skal komme til enighet med Juventus.

Onsdag 9. juli:

20.30: Velinformerte Daniel Taylor:

18.10: Den neste Ronaldo blir 15 år gamle Filipe kalt. Nå skal unggutten som til daglig spiller i Benfica – sammen med hans keeperkamerat – være i Uniteds søkelys, ifølge The Express. Les saken her.

17.23: Er det sannhet i dette, kan det faktisk se ut til at høyt rangerte Arturo Vidal kan vende nesen mot verdens største fotballklubb.

11.40: Ifølge italienske Corriere dello Sport, har Serie A-klubben Fiorentina kastet sine øyne på Marouane Fellaini. Les mer her.

10.15: Nærmest uunngåelig nok, er Wesley Sneijder tilbake i ryktespaltene. Den 30 år gamle Galatasaray-spilleren har hatt et bra VM med Nederland, og hinter om at han vanskelig vil kunne si nei dersom Louis van Gaal skulle forelegge ham et tilbud.
Ifølge Galatasaray-president Ünal Aysal, vil klubben hans være beredt til å selge dersom utkjøpsklausulen blir møtt. Den lyder på €20 millioner (£16 mill.). Les saken her.

09.55: Daily Star hevder at Joao Miranda blir værende i Atlético Madrid. Den 29 år gamle brasilianske midtstopperen har vært sterkt linket til blant andre United, men ifølge avisen – som siterer spanske Marca – har ingen klubber vært villige til å betale utkjøpsklausulen hans på angivelige £24 millioner.  Les mer her.

09.40: Så ser det ut til at vi kan glemme Alexis Sanchez. Chileneren er forventet å skrive under for Arsenal i løpet av dagen. Det skriver både Mail Online og flere andre medier.

08.10: Det kommer fortsatt oppmuntrende meldinger om en mulig overgang for Arturo Vidal. Ifølge Daily Mail er Juventus ute etter å sikre seg £40 millioner ved en overgang, mens håper United å kunne sikre seg ham for £30 millioner pluss Nani. United skal ennå ikke ha lagt inn et formelt bud, men sies å være oppmuntret av signalene som siver ut fra Torino Les saken her.

07.55: Den velrenommerte italienske journalisten Giuanluca Di Marzio, skriver at Patrice Evra kan være Juventus-spiller når inneværende uke tar slutt. Han skriver at partene skal ha kommet til enighet om en 2-årsavtale verdt €7 millioner (rundt £5.5 mill.). Men; ettersom Evra for kort tid tilbake skrev under for ytterligere ett år på Old Trafford, er det United som har siste ord i saken. Hvorvidt de vil akseptere Juves €2 millionersbud for 33-åringen, gjenstår å se. Les her.

Tirsdag 8. juli:

19.55: Daily Mirror skriver at United vurderer å snappe opp Enzo Pérez foran nesa på Valencia, men det er nok heller lite nytt fra O Jogo-saken vi nevnte her i går. Saken kan uansett leses her.

17.40: Red Rants siterer Marca på at Miranda neppe er aktuell for United. Forsvarsspilleren skal visstnok bli belønnet med ny kontrakt når Atlético-spillerne samles til pre-season-trening igjen, og klubben går ut fra at forsvarsspilleren kommer til å bli. Om du er dreven i spansk: Les saken her. Hvis ikke kan du lese det på engelsk her.

17.35: Sky Italia rapporterer at Juventus har fortalt United at Vidal ikke er til salgs. Det er hovedsaklig Gazzetta dello Sport som kjører på med Vidal-nytt, med forskjellige summer hele tiden, men også engelske medier har hengt seg på. https://twitter.com/Adz77/status/486523777619341313

17.30: Ifølge Daily Mail er to av fjorårets lånesoldater på vei ut. Det skal være ventet at Bebé enten blir lånt ut nok en sesong eller solgt. Hans gode sesong på utlån i fjor kan gjøre at timingen for et salg er brukbar. Andersons opphold i Fiorentina var ikke så veldig vellykket, og å få igjen det en kjøpte ham for blir nok vanskelig. At han bare har fullført 18% av kampene han har startet for United er ikke et spesielt godt tegn. Begge er uansett tilbake på Carrington for pre-season. Det samme er også andre lånesoldater, og avisa nevner også at de forstår det slik at Nick Powell ville blitt tatt opp i førstelagsstallen sist sesong om Ferguson hadde blitt i klubben.

15.40: Feyenoords landslagsback Daryl Janmaat har vært innom ryktespalten her noen ganger i den senere tid. Ifølge italienske rapporter, snappet opp av Sportingpreview, at 24-åringen er i ferd med å fullføre en overgang til Newcastle. Les her.

14.55: Og – som et apropos til forrige sak, så følger Sport Witness opp med denne: https://twitter.com/Sport_Witness/status/486494019732918273

14.30: Eurosport melder at Real Madrid har akseptert Uniteds bud på Ángel Di Maria og kan få sin «flaggskipsignering» – så sant ikke PSG slår til først. Problemet er at Eurosports påstand er tuftet på syltynt grunnlag. De viser heller ikke til andre kilder enn «Euro Papers». Bedøm selv.

10.20: Den anerkjente italienske journalisten Gianluca Di Marzio hevder at Juventus fortsatt er interessert i Patrice Evra, og at en avtale kan være på plass i løpet av timer. Torino-klubben vil by €2 millioner (£1.6 mill.) for franskmannen som nylig skrev under på en ny ettårskontrakt med United. Les mer om det her.

08.35: Til tross for at Juventus sender ut signaler om at de ikke ønsker å selge Arturo Vidal, fastholder Gazetta dello Sport tidligere påstander om det motsatte. Ifølge Sport Witness skriver den italienske sportsavisen  at den ikke er sikker på hvor mye Juve vil forlange, men mener at €40 millioner (£31.7 mill.) vil være nok. Men ikke nok med det. Avisen hevder også at en avtale er på god gang, og at Vidal snart kan være på vei til Old Trafford. Les mer her.

Mandag 7. juli:

21.00: Franske L’Equipe hevder at Juventus har tilbudt Real Madrid en bytteavtale, hvor Paul Pogba drar til Santiago Bernabeu i bytte mot Ángel Di Maria. Dersom dette medfører riktighet vil det være et slag i fjeset på Uniteds planer om å hente argentineren til Old Trafford.

20.30: Har Tom Cleverley rykket et skritt nærmere utgangsdøren? Ifølge GiveMeSport har United lagt kontraktssamtaler med den 24 år gamle midtbanespilleren på hyllen, og kan komme til å selge ham før sommeren er omme. Daily Star er Everton-manager Roberto Martinez nå klar til å legge inn bud på spilleren han i en periode hadde under sine vinger i Wigan.

17.00: Bud på Rodriguez? Det melder Sports Mole, og viser til tyske Wolfsburger Allgemeine. Dessverre er det ikke colombianske James Rodriguez det er snakk om, men derimot Wolfsburg-forsvareren Ricardo Rodriguez. 21-åringen imponerte stort for Sveits under VM, og regnes som en av Europas beste unge venstrebacker. Likevel, og med tanke på at Luke Shaw allerede er på plass på Carrington, spørs det om ikke dette ryktet dukket opp i seneste laget. Eller – betyr det kanskje at Patrice Evra er på vei bort?

15.40: I fjor sommer ble Marouane Fellaini den store signeringen til David Moyes, da han kom for 27 millioner pund på overgangsvinduets siste dag. Belgieren slet imidlertid med å rettferdiggjøre den høye prislappen, og det har blitt hevdet at han kan forsvinne ut allerede denne sommeren. The Express skriver at United kan være villige til å slippe Fellaini for så lite som 15 millioner pund. Fiorentina skal være interesserte, og den engelske avisen skriver at salget skal bidra til å finansiere et kjøp av Ángel di María. Van Gaal anser angivelig den argentinske midtbanespilleren som et perfekt alternativ offensivt i banen, og kan være tilgjengelig dersom Real Madrid får kloa i James Rodríguez.

10.00: Ifølge The Guardian vil Louis van Gaal gjøre et forsøk på å hente Mats Hummels til Old Trafford. Samtidig skriver avisen at United-sjefen har fortalt Nani at han kan forlate Old Trafford, og at portugiseren kan være brukes i en eventuell byttehandel hvor Arturo Vidal går motsatt vei. Les mer her.

08.40: De siste dagene har det sirkulert en rekke rykter om hvilke spillere som kommer til å forlate Old Trafford denne sommeren. En av de nevnte har vært Marouane Fellaini, men nå skriver Manchester Evening News at Louis van Gaal ikke har gitt Ed Woodward beskjed om å selge den høyreiste belgieren. Fiorentina skal visstnok være interesserte i å hente Fellaini, men belgieren skal være fast bestemt på å vise seg verdig en plass på plaget. 26-åringen kom til Manchester United for hele 27 millioner pund i fjor sommer.

08.20: Manchester United er stadig på jakt etter en ny midtbanespiller, ifølge en rekke medier, og nå melder portugisiske O Jogo at United kan komme til å snappe Benficas Enzo Pérez rett foran nesen på Valencia. Det portugisiske hovedstadslaget skal ha avslått et bud på i overkant av 200 millioner kroner fra Valencia, men sistnevnte skal være villige til å øke budet med nesten 50 millioner kroner etter singaporske Peter Lims oppkjøp. Den portugisiske avisen melder imidlertid at det skal ha oppstått komplikasjoner med oppkjøpet, og at United skal stå klare til å kuppe overgangen.

Powered by Labrador CMS