Derfor sier hun nei til Phil Neville

Leah Galton er ikke i Phil Nevilles landslagstropp – men det er ikke fordi hun ikke er god nok.

Publisert Sist oppdatert

Da den engelske landslagstroppen ble tatt ut 29. oktober, så var både Mary Earps og Abbie McManus med i troppen – som ventet.

Uniteds sannsynligvis beste spiller denne sesongen, Leah Galton, var derimot ikke blant navnene i Phil Nevilles tropp.

Ikke fordi hun ikke er god nok – Neville har vært til stede på flere United-kamper denne sesongen, og har nok selv sett at Galton har terrorisert de fleste høyrebackene hun har møtt hittil – det skal være Galton selv som har gitt beskjed om at hun ikke vil være med.

Casey Stoney og United har kommet med en pressemelding, hvor de forklarer situasjonen.

– De fleste er klar over at Leah tok en pause fra fotballen tidlig i 2018 før hun gikk til United, og at hun hadde mistet kjærligheten til fotballen. Siden hun kom til klubben har vi jobbet sammen om å skape et miljø hvor hun kan være fornøyd og kose seg med fotballen igjen, og som jeg har sagt tidligere mener jeg at hun er en av de beste vingene i landet, sier Stoney.

– Å spille for landslaget ditt er noe Leah og andre spillere drømmer om. Når det er sagt, så er det viktig for meg om at en spillers behov kommer først, og å se dem som mennesker; Leah har akkurat begynt å finne tilbake til kjærligheten til fotballen igjen, og jeg støtter henne fullt og helt i at hun ikke er klar for det neste steget ennå.

Powered by Labrador CMS