– Kan gjøre landet sitt stolte

Og Rooney tok kontakt med lagkameratene i etterkant av fredagens terroraksjon.

Publisert Sist oppdatert

Det er kanskje ikke Wayne Rooney verdenssamfunnet setter sin lit til når det gjelder å komme med kloke ord i etterkant av store tragedier, men både Roy Hodgson og Rooney får skryt av journalister etter mandagens pressekonferanse.

Tirsdag blir en spesiell dag på Wembley siden det er Frankrike som kommer på besøk, og Wayne Rooney kunne bekrefte at han hadde vært i kontakt med spillerne som fikk det hele på nært hold.

– Jeg snakket med alle mine nåværende lagkamerater i Manchester United, inkludert Bastian Schweinsteiger på det tyske laget. Jeg sjekket at de var trygge, og håpet på det samme for familiene deres. Jeg sendte mine kondolanser til dem siden de var så nær det, sa Rooney ifølge Daily Mail.

Manchester United FC Training Session
SAMHOLD: Her fra United-trening.

– På vegne av spillerne vil vi oversende våre kondolanser. Det er en trist tid med mange mennesker som mistet livet. Det er tungt for alle, inkludert oss selv, og vi må være så respektfulle som vi kan.

Wembley-buen kommer til å være farget i franske farger, i tillegg til at de engelske supporterne blir oppfordret (blant annet gjennom at teksten blir vist på storskjermene) til å synge med på den franske nasjonalsangen. Det kan fort bli et rørende øyeblikk for Schneiderlin, Martial, Evra, Pogba og alle andre involverte.

– Det vil bli tøft for de franske spillerne, men jeg er sikker på at dette vil være en sjanse for dem til å gjøre sitt land stolte.  Vi vil representere England, og vi vil vise vår respekt til Frankrike.

 

Powered by Labrador CMS