Zaha – klar til lørdag?

Stuart Pearce lever i håpet om å ha Wilfried Zaha (nr. 3 fra høyre) tilgjengelig til lørdagens uhyre viktige EM-kamp mot Norge.

Publisert Sist oppdatert

Den ferske United-vingen var ikke 100 prosent frisk av ankelproblemet og ble derfor sittende på benken under onsdagens skuffende åpningskamp mot Italia.

Zahas fart og triks var tydelig savnet i et grått og statisk engelsk lag, som svært fortjent ble stående igjen uten poeng etter 0-1-tapet.

Det er derfor en lettet landslagssjef som opplyser til TheFA.com at 20-åringen trolig blir klar til lørdagens kamp i Petah Tikva.

Zaha var med for fullt både torsdags- og fredagstreningen, så det meste tyder på United-innslag i startoppstillingen. Og det kan saktens trenges.

Trenger tre poeng

Stuart Pearce
England har nemlig ikke råd til å gå på et nytt tap, og bør vinne dersom de skal oppnå første mål om å ta seg til semifinale som en av gruppens to beste lag. I en slik situasjon har de således bruk for sine aller beste spillere. Da er det greit å vite at både Tom Ince og Danny Rose vil være tilbake fra suspensjon, samtidig med en skadefri Wilfried Zaha.

– Det er slikt som i seg selv bidrar til å gi oss et løft, sier Pearce, og innrømmer uten videre at tapet mot Italia har satt laget hans i en kinkig situasjon.

– Det blir en tøff kamp, for Norge har et godt lag; de er godt organiserte og villige til å kjempe hardt. Men vi er mer enn kapable til å slå dem, mener en presset landslagssjef.

Direkteoverføring

Kampen mellom England og Norge har avspark klokken 18.00 lørdag ettermiddag. Den overføres direkte på TV2 PL 1, TV 2 Sport og på nettbaserte Sumo.

Powered by Labrador CMS