Powell debuterte

Nick Powell spilte hele kampen, og Ben Amos fikk en omgang da Englands unggutter slo Nord-Irland enkelt 2-0.

Nick Powell fikk i dag sin debut fra start for U21-landslaget til England, mens Ben Amos som for tiden er på utlån i Hull startet mellom stengene.

I tillegg til de to unge United-spillerne i startelleveren, startet Sam Johnstone på benken. Det gror med andre ord godt på keeperfronten for de røde.

Nord-Irland holdt lenge unna for et dominerende England, men måtte gi tapt rett før pause da Sunderlands Connor Wickham satte et innlegg fra Liverpools Jordan Henderson bak en for dagen meget god Conor Devlin. Devlin som også har en fortid i United.

Amos ble byttet ut i pausen til fordel for Middlesbroughs Jason Steele, mens Powell spilte hele kampen og var med på å kontrollere midtbanen. Dette sammen med en meget god Josh McEachran fra Chelsea og Blackpools Tom Ince.

Etter 75 minutter fikk også Devlins aften seg en ripe i lakken da han forårsaket et noe billig straffespark. Arsenals Benik Afobe tok straffen selv, og selv om Devlin gjettet riktig rakk han ikke riktig frem og England gikk opp til 2-0.

Kampen ebbet ut i 2-0, og Stuart Pearce fikk nok mange av svarene han ville fra en tropp som kunne vært langt sterkere. Flere U21-spillere er involvert i Englands A-lagstropp.

En god debut av Nick Powell, og Ben Amos holdt nullen i den omgangen han spilte uten at han ble satt på de altfor store prøvene. Johnstone ble sittende på benken som ubenyttet reserve.