Hyller lagkameratene

Luke Shaw skryter av lagkameratenes prestasjoner da England U21 vant 2-1 over Kroatia fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-forsvareren har vært ute fra Gareth Southgates tropp siden november, men fredag kveld gjorde han comeback da England U21 møtte Kroatia U21 på Molineeux Ground i Wolverhampton.

Unggutten spilte èn av sine bedre kamper og han var spesielt synlig under første omgang, hvor han flere ganger truet det kroatiske forsvaret.

– Alle spilte en virklig god kamp og jeg er stolt over prestasjonene til hele laget. Det viktigste er selvsagt at vi vant, men det ville vært fortjent å holde buret rent også, uttalte Shaw til den offisielle hjemmesiden til The FA etter kampen.

– Vi har snakket mye om kampen i forkant denne uken, og vi var klar over hva som ventet oss. Hele troppen presterte og vi sørget for å ta tilbake ledelsen i andre omgang.

Returkampen spilles førstkommende tirsdag i Vinkovci i Kroatia, og vil avgjøre de to landenes EM-kvalifiseringsskjebne. Men United-spilleren oser av tillitt foran oppgjøret.

– Vi er veldig positive og alle spillere har troen på at vi kan ta oss videre. Vi har må bare ta med oss erfaringene fra denne kampen inn i neste, uttalte Shaw.

– Stemningen innad i laget er helt utrolig og vi er alle veldig positive. Nå må vi bare konsentrere oss om kampen på tirsdag, og vi har heldigvis noen dager å forberede oss på.

Powered by Labrador CMS