– Vi kan overraske

Nani har tro på Portugals muligheter i EM-sluttspillet og mistenker at Wayne Rooneys fravær kan bli for mye for England.

Publisert Sist oppdatert

Fredag sparkes EM-sluttspillet i gang i Polen og Ukraina, og sju United-spillere skal delta for sine respektive nasjoner. En av disse er Nani, og den portugisiske vingen tror at sine fire klubbkamerater i Englands tropp skal få en tøff oppgave med å nå langt i mesterskapet.

– Rooney er en nøkkelspiller, og to kamper uten min United-kollega kan bli for mye for England, sier Nani til The Sun. – Roo er sint på grunn av suspensjonen, for han vet at han er mannen som skal score målene, og han får ikke vært der og jobbet for laget.

– Jeg ønsker virkelig at England skal nå kvartfinalene, men det kommer ikke til å bli lett. Et England-lag uten Rooney, Rio Ferdinand, Frank Lampard og Gareth Barry er sårbart, for de mangler spillere i alle lagdeler. Disse spillerne er utrolig viktige for laget, og spillerne som har erstattet dem er ikke på samme nivå.

Nani understreker imidlertid at England fortsatt har mange kvalitetsspillere i troppen, og trekker frem en lagkamerat som en av spillerne Englands motstandere bør være oppmerksomme på i mesterskapet.

– Welbeck kan skape problemer og kan bryte ned forsvarssystemer. Gutten har blitt mye bedre den siste sesongen og har fortjent en plass i laget, mener Nani.

– Vi kan overraske

Portugal er ikke levnet de største sjansene av bookmakerne til å stikke av med EM-trofeet. Nani vil imidlertid ikke avskrive sitt lands sjanser i mesterskapet, og mener Portugal kan bli sommerens overraskelse.

– Folk anser Spania, Tyskland og Nederland som de store favorittene, men Portugal kan være overraskelsen. Hvis vi greier å opparbeide selvtillit fra kamp til kamp, kan vi nå langt.

– Fra vårt ståsted handler ikke EM om hvem som er best av Cristiano Ronaldo og meg, men om at vi begge skal hjelpe laget vårt. Jeg pådro meg en liten skade i forrige treningskamp, men jeg er klar til kampen mot Tyskland, avslutter Uniteds tekniker.

Powered by Labrador CMS