Toppkarakterer for Rashford: 9, 9, 8, 8, 8, 8, 8!

– Dette var kvelden da Marcus Rashford viste hvorfor han fortjener å starte for England.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Henry Winter, en av Englands mest profilerte fotballjournalister, etter den innholdsrike 3-2-seieren over Spania mandag kveld.

Etter en periode med tung kritikk rettet mot Rashford og hans ferdigheter som målscorer, har pipen fått en annen lyd på balløya etter at 20-åringen leverte både scoring og målgivende i kampen mot lagkamerat David de Gea.

– Ikke bare fordi han scoret, men på grunn av kreativiteten hans, måten han serverte Sterlings første mål, og hvordan han også jobber hjemover for å hjelpe forsvaret, fortsetter Winter.

Både Guardian og Telegraph belønner Rashford med karakteren ni på spillerbørsen.

– Nydelig pasning til Sterling på åpningsmålet, før han scoret det andre selv. Utrolig direkte, og sluttet aldri å løpe, skriver Telegraph.

– Rashford scoret et fint mål og hadde en enestående pasning på 1-0-målet, men det er arbeidskapasiteten hans som skal belønnes. Farten hans er en bekymring for motstanderen, og det virket som han var mer komfortabel når han fikk skjære inn enn når han måtte ligge bredt. Jobber utrettelig defensivt. Rashford løp og kriget hele veien, heter det i begrunnelsen til Independent, som sammen med Sky Sports, Times, Daily Mail og The Sun gir Rashford en åtter.

Tung kveld for De Gea

Like positivt er det naturligvis ikke for David de Gea, som slapp inn tre baklengsmål før pause. Det har aldri skjedd Spania på hjemmebane noen gang.

United-keeperen får fem av Telegraph og Daily Mail, og seks av Times.

– Kan ikke klandres for noen av målene, men virker ikke å ha selvtillit, skriver Telegraph.

– Bedre for England enn United

Om Rashford og De Gea returnerer sammen til Manchester er vel heller usikkert, men lørdag formiddag spiller de i alle fall på samme lag igjen når José Mourinho skal tilbake til Stamford Bridge med mannskapet sitt.

Rashford hadde ingen god opplevelse før landslagspausen da han ble byttet ut på stillingen 0-2 mot Newcastle og fikk se Juan Mata, Anthony Martial og Alexis Sánchez snu til 3-2.

Nå har 20-åringen fått en etterlengtet opptur. Spørsmålet er om formen blir dyrket videre på Old Trafford.

– Han er definitivt en bedre spiller for England enn for United, sa Jamie Redknapp før landskampen mot Spania.

Powered by Labrador CMS