Iceland v England - UEFA Nations League

Hevder Jamaica vil forsøke å overbevise Greenwood om å bytte landslag

Publisert Sist oppdatert

The Telegraphs United-journalist, Mike McGrath, mener å vite at det jamaicanske landslaget ønsker at Mason Greenwood skal velge spill for den karibiske øynasjonen fremfor det engelske landslaget.

United-unggutten kvalifiserer til spill for Jamaica gjennom sine foreldre. Ettersom angriperen ennå ikke er 21 år gammel, og ikke har spilt flere enn tre kamper for det engelske landslaget, er det ingen ting i veien for at et slikt bytte kan finne sted.

Spillere som Bayer Leverkusens Leon Bailey og Fulhams Bobby De Cordova-Reid er allerede å finne i det jamaicanske laget, mens West Hams Michail Antonio ifølge The Telegraph også skal ha valgt å spille for jamaicanerne.

Manchester United v Fulham - Premier League
ASSISTERTE MOT UNITED: Fulham og Jamaicas Bobby De Cordova-Reid.

Greenwood fikk førstelagsdebuten sin for England i september 2020, da han fikk et innhopp på 12 minutter i Nations League-møtet med Island. Det var derimot utenomsportslige hendelser som skulle stjele fokuset under ungguttens første landslagssamling.

19-åringen og City-spiller Phil Foden brøt coronareglementet ved å invitere to islandske jenter opp på hotellrommet, og ble følgelig sendt hjem fra samlingen.

Etter hendelsen har ikke Greenwood spilt for Gareth Southgates engelske mannskap. Unggutten var riktignok del av den provisoriske EM-troppen før sommerens EM, men trakk seg før det endelig uttaket som følge av en skade.

Southgate har i etterkant gitt uttrykk for at Island-episoden ikke påvirker Greenwoods sjanser for å bli tatt ut for landslaget.

– Når det gjelder fortiden, er det helt og holdent fortiden. Jeg snakket med Mason før vi valgte ham til U21-landslaget i mars, for å gjøre det helt klart, uttalte Southgate i forbindelse med EM-uttaket.

Powered by Labrador CMS