– United-fansen må glede seg

Paul Pogba hylles for enestående prestasjoner i 3-2-seieren mot England.

Publisert Sist oppdatert

Mye har blitt sagt om franskmannens første sesong i Manchester United, men tirsdag kveld måtte til og med de sterkeste kritikerne la seg imponere av det Pogba leverte på Stade de France.

– Hvis du er en United-supporter, er du nødt til å være begeistret over det vi så av Pogba i dag. Det er vanskelig å vente på neste sesong hvis han skal spille som det. I kveld hadde han alt, sa Ryan Giggs på ITV, ifølge Daily Express.

Pogba kåres til banens beste på spillerbørsen til Daily Mail med 8,5 og får 8 av The Times.

– Så kraftfull i både fysikk og ambisjon, Pogba brøt ned Eric Dier og Alex Oxlade-Chamberlain gang på gang. Pogba var en fryd å iaktta, med måten han viste fram sin rekkevidde av kvaliteter ved å finte bort Dier og Sterling, før han siden kontrollerte en droppball med en fløyelsmyk berøring og senere tok ballen fra Dele Alli. Og det var bare de første 20 minuttene.

– Manchester United-fansen må ha slikket seg om munnen i påvente av neste sesong med en Pogba som kommer mer til sin rette og vet mer om hva som venter når Premier League-terminlisten annonseres onsdag morgen, skriver Times-journalist Henry Winter, som oppsummerer 3-2-kampen med et Frankrike med Pogba i hovedrollen var intelligente i både ballbesittelse og bevegelsesmønstre.

Winter trekker også fram hvordan det franske folk viste sin støtte i etterkant av terrorangrepene i England med ordene: «United with the cities of Manchester and London».

Også The Sun roser franskmannen etter kampen på Stade de France.

– Paul Pogba var den beste spilleren på banen. Han var overalt og kontrollerte kampen fra den sentrale midtbanen.

Jones best av de verste

Samtidig får Gareth Southgate gjennomgå i engelsk presse dagen derpå, spesielt for sitt mislykkede forsøk med en trebackslinje.

Et slurvete England utklasset av ti menn, med Mbappé, Pogba og Dembele som spesielt briljante, heter det i Guardian. I sitt kampreferat er Daniel Taylor nådeløs mot Southgate og legger på ingen måte skjul på at tre seirer på åtte forsøk ikke er godt nok av den ferske landslagssjefen.

Journalisten mener Englands mangler ble avslørt mot Frankrike, og peker spesielt på trebackslinjen bestående av Phil Jones, John Stones og Gary Cahill, samtidig som han påpeker:

– Spesielt Paul Pogba spilte på et nivå som England sjelden vil være nødt til å håndtere i deres VM-kvalifiseringskamper.

– Slet mot Mbappé

 

 

Phil Jones får karakter 6,5 på spillerbørsen til Daily Mail i motsetning til Stones og Cahill som begge får 5. United-stopperen er også den som kommer best fra det av de tre hos Times med 6.

– Slet da Mbappé slo på farten. Sterk, men statisk. Likevel den beste i en svak forsvarsrekke og hadde noen viktige taklinger, heter det i vurdering til Daily Mail.

Powered by Labrador CMS