Saha og Brown tilbake i Manchester

Louis Saha, som lørdag måtte kaste inn håndkledet i forkant av Premier League-møtet med Wigan, må også stå over Frankrikes EM-kvalifiseringskamper mot Færøyene og Litauen. Samtidig er Wes Brown er ute av den engelske landslagstroppen.

Publisert Sist oppdatert

Uhellsforfulgte Saha ble i forrige uke tatt ut i den franske landslagstroppen, ett år etter hans hittil siste opptreden for "Le Bleus".

Lørdagens hendelse på Old Trafford, hvor kneet hovnet opp under oppvarmingen til Wigan-kampen, bidro imidlertid til å så tvil om han ville bli i stand til å representere sitt land i noen av de to kommende EM-kvalifiseringskampene,mot Færøyene førstkommende lørdag og mot Litauen i neste uke.

Og tvilen viste seg berettiget. Tirsdag forlot United-spissen den franske treningsleiren i Clairfontaine, etter at landslagsledelsen selv innså at det ikke var verdt risikoen å gamble på helsetilstanden hans. Dette betyr at Saha heller ikke er aktuell til neste ukes EM-kvalifiseringskamp mot Litauen.

Istedenfor landslagsspill kan Louis Saha nå konsentrere seg om å bli helt frisk, før han igjen returnerer til United-troppen.

…og England permitterte Brown

I likhet med Saha, er også Wes Brown nå tilbake i Manchester etter landslagssamling med England. Forsvarsspilleren fikk seg en smell i kneet under forrige ukes Champions League-oppgjør med Roma og måtte deretter stå over lørdagens kamp mot Wigan.

Under tirsdagstreningen med England var Brown fortsatt ikke i stand til å delta, og dermed er han ute av lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Estland. Selv om han heretter vil bli fulgt tett av Uniteds medisinske støtteapparat, er sjansen for at Brown skal bli gjeninnkalt til neste ukes oppgjør mot Russland i Moskva, ifølge landslagssjef Steve McClaren, svært liten.

Powered by Labrador CMS