– Vil få spille en betydelig del

Roy Hodgson bekrefter at Marcus Rashford vil få sin debut for det engelske landslaget mot Austalia.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford var én av tre United-spillere som kom med da Roy Hodgson tok ut en bruttotropp på 26 mann til fotball-EM forrige uke.

Etter en skade på Fabien Delph, er det kun to mann som må ut, og spørsmålet er om Rashford kan klamre seg fast i EM-troppen.

Fredag får han i alle fall sjansen fra start når det engelske A-landslaget møter Australia, skrev Daniel Taylor i The Guardian mandag, og nå – tre dager senere – har bekreftelsen kommet.

På torsdagens pressekonferanse avslørte Roy Hodgson at Rashford ville få spille «en betydelig del av kampen». Både lagkamerat Wayne Rooney og Daniel Sturridge vil bli hvilt under kampen, noe som vil øke sjansene for en plass fra start for Rashford.

Hodgson sa følgende om Rashford på pressekonferansen:

– Det er ganske åpenbart at Rashford vil få spille en betydelig del av kampen. Jeg er mer enn sikker på at han vil håndtere situasjonen.

Rashford måtte forlate FA-cupfinalen med skade, men er friskmeldt og klar til å forsøke å score mål også for det engelske A-landslaget.

Imponert over avslutningene

Liverpool-kaptein Jordan Henderson er en del av troppen til Hodgson, og midtbanespilleren var full av ros til United-spissen samt et godt råd.

– Han har kun vært her noen dager og vært veldig god.

– Rashford er fortsatt veldig ung, men han tilpasser seg godt på trening. Avslutningene hans er veldig gode og han er en god spiller med et stort potensiale, men han må huske å holde føttene på jorda.

Powered by Labrador CMS