– Jeg er fortsatt her

Michael Owen har ikke gitt opp å komme tilbake på det engelske landslaget.

Publisert Sist oppdatert
Til tross for at han nå er 32 år og har slitt med en rekke skader de siste sesongene mener Owen selv at han kan spille for England igjen. Han innrømmer riktignok at det ikke vil bli under Fabio Capello.

– Bare manageren vet hvorfor

Etter at England ikke klarte å kvalifisere seg for Europamesterskapet tok Capello over i 2008. Det var utslagsgivende for Owens videre karriere. – Så snart Capello tok over var det over for meg. Jeg satt på benken allerede fra første kamp, selv om jeg hadde fast plass på laget i ti år. Etter hvert så var jeg ikke med i troppen engang, forteller Owen til Mirrorfootball. – Du må bare akseptere det. Blir du opprørt og sint, vil det bare fortsette å tære på deg. Du må bare lære å innse at sånn er det bare.

Vil slå Sir Bobby

United-spissen har måtte tåle en karrierenedtur etter å ha mistet landslagsplassen sin. Men nå sier han altså at han fortsatt er her og vil fortsatt spille for England. – Jeg er stolt av hva jeg har gjort for England. Jeg vet at Sir Bobbys målrekord er i sikte. Naturlig nok ønsker jeg å slå den, avslutter 32-åringen. Owen har scoret 40 mål på 90 kamper for England. Sir Bobby Charltons rekord er på 49 mål for ”Three Lions”.
Powered by Labrador CMS