– Han har vår fulle støtte

– Maguire har måttet tåle mye fra folk som burde visst bedre, tordner Englands landslagssjef Gareth Southgate som tar United-stopperen i forsvar etter utvisningen mot Danmark.

Publisert Sist oppdatert

Etter kun 31 spilte minutter dro dommer Jesus Gil Manzano opp det gule kortet til Harry Maguire for andre gang, etter en klar felling av Danmarks Kasper Dolberg.

Dermed ble han sendt i garderoben for kvelden, og den marerittaktige starten på sesongen fortsetter for United-stopperen.

LES OGSÅ: Slik gjorde United-gutta det for sine respektive landslag onsdag

Maguire har skylda

BT Sports ekspert Chris Sutton er klar i sin tale når det gjelder United-kapteinen, og mener hans dårlige avgjørelser på banen er grunnen til Englands 0-1 tap.

– Han har virkelig hatt en forferdelig start på sesongen. Jeg føler med han, selvtilliten hans er ganske lav nå, sier Sutton.

SENDT I DUSJEN: Harry Maguire rakk bare å spille en drøy halvtime av landskampen mot Danmark før han ble utvist.

Likevel er han klar på at man ikke kan forsvare Maguire, nettopp fordi situasjonene han ble straffet i var så hodeløse.

– Det er forferdelig å se på, fordi han er en talentfull og god fotballspiller, men denne sesongen har vært trist. Han må virkelig vise en god karakter for å komme tilbake, påpeker Sutton.

– Han kommer seg gjennom det

Englands landslagssjef Gareth Southgate var en skuffet mann etter nederlaget på Wembley, og sier det ble vanskelig for England med ti mann.

Likevel er Southgate snar med å ta Maguire i forsvar. 

– VIL SLÅ TILBAKE: Englands landslagssjef sier Harry Maguire har landslagets fulle støtte og er overbevist om at Maguire vil slå kraftig tilbake.

– Han er inne i en vanskelig periode nå, men det er i slike situasjoner du lærer mye om deg selv. Man må lære seg hvem som er der for deg i sånne perioder, men jeg er sikker på at han kommer seg gjennom det og vil slå tilbake som en bedre spiller med en sterkere personlighet etter dette. Vi står bak han og støtter han, sier Southgate.

England-sjefen tok samtidig et lite oppgjør med Maguires argeste kritikere.

– Han har måttet tåle mye fra folk som burde visst bedre. Ingen av oss ville likt å havne i fokus etter en slik sommer, ville vi vel?, formaner Southgate. 

Powered by Labrador CMS