Legger skylda på Vidic

The Times-kommentator mener United-kapteinen burde tatt ansvar mot Fellaini. Les hva avisene skriver her.

Publisert Sist oppdatert

The Guardian, Kevin McCarra:

Man kan se for seg at nederlenderen (Robin van Persie) ble advart av Sir Alex Ferguson om at det blir flere kvelder som denne i Premier League. United er nemlig ikke seriemestere, men verdien på skalpen deres er fortsatt den største, uansett hvor mye Manchester City og Chelsea regnes som tittelkandidater etter all sin pengebruk

The Independent, Tim Rich:

For to år siden var Dimitar Berbatov toppscorer i Premier League, men nå er han like relevant for Uniteds fremtid som Frank Stapleton. Midt i all praten om hvordan nederlenderen (van Persie) vil passe inn og hvordan hans inntog vil påvirke Javier Hernandez og Danny Welbeck, så har ingen ofret ham en tanke. Det var noen som virket overrasket over å se ham på benken mandag, men naturligvis, da United lå under, så var det aldri et spørsmål om han skulle komme inn på banen for å redde poeng.

The Independent, Sam Wallace:

De ble kjempet ut av stilen og slått av et dødballmål. I det minste liknet Robin van Persies debut for Manchester United på det han opplevde i årene i Arsenal…

Etter å ha tapt gullkampen på målforskjell kommer man ikke bort fra at hvert poeng teller, også de man mister i august. Derfor vil Sir Alex Ferguson ha grunn til å irritere seg over tapet. Det er imidlertid mer enn det han kan være sint på. Laget hans virket rett og slett ikke klare. Det var Everton som dominerte, og det var Marouane Fellaini, matchvinneren, som var banens beste spiller.

Dessverre for United hadde ikke Everton bare banens beste. De hadde også de fire beste spillerne etter der igjen på lista, i Distin, Jagielka, Baines og Pienaar.

United tapte også serieåpningen i 1992 og 1995, bare for å vinne tittelen til slutt. De kan lett komme tilbake denne sesongen, men kampen viste at det er stor plass for forbedring.

Tony Cascarino, The Times:

Det var en kamp som skulle handle om en nederlender, men den handlet om en belgier. Det skulle handle om en spiss, men det handlet faktisk om en midtbanespiller – akkurat en sånn type midtbanespiller United så tydelig mangler.

Det var vanvittig at United ikke hadde noe å svare Fellaini med. Han søkte mot Michael Carrick i hver eneste hodeduell. Carrick spilte sammen med Nemanja Vidic i midtforsvaret, og det var Uniteds serber som skulle sett det som skjedde, dyttet bort Carrick og tatt ansvar for å markere Evertons største trussel.

United kan trøste seg med at dette trolig var den verste åpningskampen et lag kunne få, og dessuten, dette er Premier League. Det er et maraton. Ikke en sprint.

The Telegraph, Henry Winter:

Uten refleksene til keeper David de Gea kunne dette blitt atskillig styggere for bortelaget…()… Everton var overlegne i alle spillets faser…()…Jean Claude van Damme hadde trolig vært en mindre fryktet motstander for Carrick, men sannheten er at Fellaini var ustoppelig. Få kunne stoppet ham. Selv ikke en gruppe med forsvarsspillere kunne klart det.

Daily Mirror, David McDonnell:

Anders Lindegaard er glad i å minne folk på at han ikke kom til Manchester for, og jeg bruker hans egne ord, å plukke seg i nesa. Men Lindegaard vil få en masse tid til å undersøke neseborene sine nærmere hvis David de Gea kan opprettholde den oppsiktsvekkende prestasjonen han viste mandag kveld.

Powered by Labrador CMS