Sjekk om du har vunnet!

Vi har nemlig foretatt trekning, både etter EM-quiz 5 og av hovedpremien, hotellpakke for 2 til valgfri kamp på Old Trafford!

Publisert Sist oppdatert

Aller først skal vi avsløre vinnerne av EM-quiz’en, der det rett og slett gjaldt å tippe resultatet av sist ukes to semifinaler, Portugal v Spania og Tyskland v Italia.

Og vi kan med en gang avsløre at ingen klarte å tippe/spå riktig på begge to!

Overraskende mange hadde 2-1 til Italia over Tyskland, mens bare veldig få hadde 0-0 og spansk seier etter straffekonkurranse.

Imidlertid var det én som klarte å prikke inn 100 % riktig resultat i sistnevnte kamp. Ikke bare hadde han 0-0 ved full tid; han hadde også 2-4 etter straffesparkkonkurranse!
Vedkommende, Roger Cantona Juul-Danielsen, tar dermed førsteplassen og vil få tilsendt den nye hjemmetrøyen.

De to som har blitt trukket ut som vinnere av hver sin Sesong-DVD, er Sverre Braathen Tyholdt og Kjell-Vidar Borgen. Begge hadde Italia som 2-1-vinnere over Tyskland.

Gratulerer, alle tre!

Hovedpremien

Så har vi «Hotellpakke for 2 til valgfri kamp på Old Trafford». Selve hovedpremier i årets EM-quiz. Der har vi trukket ut en tilfeldig vinner blant samtlige som har deltatt i sommerens EM-quiz.

Den heldige vinner av denne flotte hovedpremien lyder navnet Alexander Klausen, og er hjemmehørende i Åkrehamn på Karmøy i Rogaland.

– Hva? Seriøst? Du tuller ikke med meg nå?, lyder reaksjonen i den andre enden av røret.

Alexander Klausen kan knapt tro at det er sant.

– Jeg syslet med planer om en tur i løpet av høsten, og sjekket derfor terminlisten da den ble lagt ut, sier han etter å ha fått summet seg litt.

– Nå får jeg sette meg skikkelig ned og finne en kamp som passer, ler han, fortsatt litt smårystet etter den uventede overraskelsen.

Supporterklubben kan ikke gjøre annet enn å gratulere så mye og ønske riktig god tur!

Powered by Labrador CMS