Nani klar for semifinale

Nani var delaktig i Portugals scoring i 1-0-seieren mot Tsjekkia, men det var ex-Red Cristiano Ronaldo som stjal overskriftene.

Publisert Sist oppdatert

Portugal er klare for semifinale etter en fortjent 1-0-seier over Tsjekkia torsdag kveld. Cristiano Ronaldo ble matchvinner med sin scoring elleve minutter før slutt. Portugiserne hadde et klart overtak og var nærmere to og tre mål til enn Tsjekkia var ett.

Nani startet på høyrekanten og dannet en angrepstrio med Helder Postiga og Ronaldo. United-spilleren var med i oppbygningen av angrepet som førte til kampens eneste scoring. Nani spilte ballen til Moutinho som slo et perfekt innlegg. Inne i feltet ristet Ronaldo av sin mann og stupte fram og headet ballen i mål via bakken.

I løpet av sine 84 minutter på banen, hadde Nani også et par skuddforsøk selv, men forsøkene ble stoppet av Petr Cech og Tsjekkias forsvarsspillere som gjorde en god jobb med å blokkere. Han pådro seg også et gult kort i midten av første omgang.

– Periodevis var det veldig tøft, men vi var bedre enn motstanderen og fikk målet vi trengte, sa Nani til internasjonal TV etter kampslutt.

Portugal møter enten Frankrike eller sine naboer Spania i semifinalen.

Powered by Labrador CMS