Vidic’ kamp stoppet

Serbiske supportere gikk amok på tribunen i Italia. Les om United-spillernes innsats i landskampene.

Publisert Sist oppdatert

Først ble oppgjøret mellom Italia og Serbia utsatt, men deretter så dommeren nødt til å stoppe kampen helt etter bortesupporterens dårlige oppførsel.

Serberne kastet bluss og fyrverkeri på tribunen, og det var derfor ikke forsvarlig å fortsette kvalifiseringsmøteti Genoa.

Ulike medier spekulerer nå i at Italia vil bli tilkjent seieren med sifrene 3-0, men dette er ikke bekreftet av UEFA.

Skottland-Spania: 2-3

Skottland slo knallsterkt tilbake etter å ha ligget under 2-0 mot verdensmester Spania. Darren Fletcher og lagkameratene måtte imidlertid bite i gresset da Llorente sikret spansk seier i det 77. spilleminutt.

Skottene har så langt skrapet sammen fire poeng i kvaliken.

England-Montenegro: 0-0

«Three Lions» skuffet med bare 0-0 mot Montenegro på Wembley, som gjør at bortelaget overraskende topper gruppa med ti poeng. England ligger på plassen bak med sju.

Kaptein Rio Ferdinand leverte en god match, mens Wayne Rooney ikke klarte å finne veien til nettmaskene tross noen store muligheter.

Island-Portugal: 1-3

Nani spilte 87 minutter da Portugal vant 2-1 over Island. Trepoengeren gjør at de nå ligger nå to poeng bak ledende Norge, men portugiserne har en kamp midre spilt.

Slovakia-Irland: 1-1

John O’Shea spilte hele kampen, mens Darron Gibson erstattet en skadet Paul Green tre minutter før halvtid. Irene tok tidlig ledelsen, men vertene trengte ikke lang tid på å utlikne grønntrøyenes forsprang,

Oppgjøret endte 1-1, som gjør at Irland ligger på tredjeplass i gruppa med sju poeng.

Færøyene-Nord-Irland: 1-1

Kári Annand Berg har følgende rapport fra kampen på Færøyene:

Jonny begyndte kampen på venstre back plads. Ikke favorit pladsen ,men Jonny havde ikke så meget at lave i første halvleg. Spilte sikkert og godt. Men i anden halvleg scorede Færøyerne efter 56 min cirka, og så blev Nord irernes taktik forandret.

Jonny Evans blev flyttet længere op bå banen, for at vær meg i feltet, da han jo har en god højde. Så kom Corry Evans på banen og ind på midtbanen. Corry var meget anonym og gjorde ikke meget væsen af sig. Jonny havde nogle forsøg på mål eller lige over mål, men blev aldrig rigtig farlig.

Men lige efter at Corry kom på banen, var Jonny meget heldig at forblive på banen. I en duel med den færøske angriber Arnbjørn Hansen, sparkede Jonny ud efter at der var blevet fløjet for frispark. En lille hævnakt og frustrations spark, hvilket meget godt kunne blive direkte rødt kort. Men heldigvis for Jonny og Nord Irland, forblev han på banen. En stabil men dæmpet præstation fra Jonny Evans.

Corry Evans fik måske for lidt tid på banen, men kom som sagt aldrig rigtigt med i kampen.

Ikke spilletid for Ji og Kiko

Ji-sung Park, som skal ha hatt en føling med en skade i kneet, var verken på banen eller benken i den målløse treningskampen mot Japan. Det var heller ikke Federico Macheda, som ikke var å se da Italia U21 tapte sammenlagt mot Hviterussland om en plass i EM. Det har ikke kommet noen rapporter om at 18-åringen er skadet.

Powered by Labrador CMS