Godt innhopp da Skottland ble smadret

Scott McTominay spilte litt over 20 minutter i Astana.

Publisert Sist oppdatert

Skottland har havnet i en overkommelig EM-kvalifiseringsgruppe. Belgia er klare favoritter i gruppa, og Russland er favoritt til å bli med videre, men en andreplass er uansett ikke helt utenfor rekkevidde for Skottland – men det hele ble langt vanskeligere torsdag ettermiddag.

Da spilte nemlig skottene borte mot Kasakhstan, og det ble definitivt ikke en god opplevelse for Alex McLeish og hans gutter.

Forsvaret i oppløsning nærmest før kampen var i gang, og Kasakhstan ledet tidlig 2-0, og etter noen minutter ut i andreomgangen kom også 3-0.

Det var også stillingen da Scott McTominay kom inn i kampens 70. minutt, på et tidspunkt der håpet bare var en mirakuløs opphenting. McTominay gjorde sine saker ganske bra i en kamp som egentlig allerede var død, og skadet neppe sjansene sine til å starte mot San Marino på søndag.

FIKK BARE ET INNHOPP: Scott McTominay – her et arkivbilde fra landslagsdebuten.
FIKK BARE ET INNHOPP: Scott McTominay – her et arkivbilde fra landslagsdebuten.

Tap ble det uansett, og skottene har dermed fått en marerittstart på EM-kvalifiseringen – da er det jo godt å vite at de i det minste også har en sjanse til å kvalifisere seg gjennom Nations League siden de vant gruppa si.

Powered by Labrador CMS