Dobbel fra Keane!

ENGLAND U 19 Will Keane (2) og Tom Thorpe noterte seg på scoringslisten da Englands U 19-landslag knuste Slovenia hele 5-0 fredag kveld.

Til sommeren spilles EM for U 19-landslag i Estland. Turneringen spilles mellom 3. og 15. juli, og i tillegg til vertene Estland, skal sju nasjoner delta. I løpet av den neste uken skal totalt 28 lag – fordelt på sju grupper – kjempe om de sju ledige plassene i sluttspillet. England er ett av lagene som er med i denne siste kvalifiseringsrunden, og skal kjempe med Slovenia, Montenegro og Sveits om seieren i sin kvalifiseringsgruppe. Kun gruppevinnerne går til sluttspillet.

Englands første kamp ble fredag kveld, og motstander var Slovenia på Deepdale i Preston. United er godt representert på U 19-landslaget, og Sam Johnstone, Michael Keane, Tom Thorpe og Will Keane var alle med i startoppstillingen mot Slovenia.

Etter en målløs førsteomgang satte England inn støtet etter pause, og vertene scoret hele fem mål før dommer Peter Kralovic blåste av kampen. United-gutta markerte seg også på en svært så positiv måte. Tom Thorpe sørget for 2-0 til engelskmennene etter 53 minutters spill, mens United-reservenes toppscorer Will Keane ordnet både 3-0 og 5-0 for England etter henholdsvis 83 og 90 minutters spill.

Med 5-0 mot Slovenia har England festet grepet om sin kvalifiseringsgruppe. Keane og co. må imidlertid passe seg for Montenegro, som slo Sveits 3-0 i den andre kampen i gruppen. England møter Montenegro søndag, før Sveits venter på onsdag.