– Føler meg bra

Wayne Rooney håper å kunne nyte godt av hvilen han fikk i starten av mesterskapet, og mener England er bedre organisert enn noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney måtte stå over Englands to første EM-kamper grunnet karantene, og har derfor kun spilt én kamp sålangt – 1-0-seieren over Ukraina, hvor han selv ble matchvinner. Rooney likte naturlig nok ikke å måtte se kampene fra tribunen, men innrømmer at suspensjonen kan gjøre at han holder bedre utover i mesterskapet.

– Jeg føler meg bra, jeg føler meg fin i kroppen, sier Rooney til Setanta. – På mange måter kan det hjelpe meg at jeg mistet de to første kampene, så jeg kommer til å være klar. Jeg gleder meg.

Søndag venter Italia for England i kvartfinalen, men Rooney lar seg ikke stresse av at det er et sterkt italiensk lag som venter engelskmennene.

– Man må møte de beste lagene om man vil vinne turneringer, og hvor stor boost ville det vel ikke vært for oss om vi slo dem?

– Vi har det som trengs

Da Rooney spilte mot Ukraina tirsdag kveld var det hans første kamp siden serieavslutningen i Premier League. Rooney innrømmer at han ikke var helt i toppslag mot Shevchenko og co., men lar ikke påvirke av prestasjonspresset fra omgivelsene.

– Ukraina-kampen var min første på lenge, og det vil alltid ta litt tid å komme inn i ting igjen. Det var litt slurv, som at jeg ga fra meg ballen noen ganger.

– Men for å være ærlig så føler jeg ikke presset. Det kan noen ganger se sånn ut, men jeg mener at jeg ikke forsøker for hardt for å få oss til å vinne. Jeg hører slike ting bli sagt, men jeg legger ikke så mye merke til det.Rooney har tidligere uttalt at England er gode nok til å vinne EM, og dette er en uttalelse han står ved fortsatt.

– Alt jeg vil si er at vi har troppen som trengs. Vi er bedre organisert enn vi noensinne har vært og vi er vanskelige å slå nå. Hvis vi fortsetter slik og jobber hardt er det ingen grunn til at vi ikke skal kunne være med i kampen om trofeet. Vi har tro på oss selv.

Powered by Labrador CMS