Nyter ansvaret

Michael Carrick trives i rollen han har som ballsentral i Manchester United, og hevder han ikke tenker for mye på landslagsspill.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick fikk en periode mye kritikk for sine prestasjoner for United, men etter en god periode har denne kritikken snudd til ros for måten han styrer de rødes midtbane på. Hovedpersonen selv hevder han ikke har endret på noe i spillet sitt.

– Jeg har ikke forandret meg som spiller, sier Carrick til ManUtd.com. – Men kanskje man blir mer ansvarlig etterhvert som man blir eldre og mer erfaren. Man blir sett på på en litt annerledes måte, og det er greit, jeg lever godt med det.

Han mener han alltid har likt å ha ballen mye og styre spillet fra sin dype midtbaneposisjon.

– Ja, det er sånn jeg alltid har spilt. Jeg kommmer ikke til å endre meg fordi situasjonen endrer seg. Man må gjøre det man er god på og fortsette å forbedre seg.

– Jeg nyter ansvaret jeg har, og ettersom man blir eldre ser kanskje de unge spillerne på deg på en litt annen måte. Det er jeg komfortabel med.

Tenker ikke på EM

På landslaget har det imidlertid blitt få sjanser de siste sesongene for Carrick, da Fabio Capello har prioritert spillere som Garreth Barry og Frank Lampard foran United-spilleren. Til sommeren er det Europamesterskap i Polen og Ukraina, men Carrick hevder han ikke bruker alfor mye tid på å spekulere i om han blir med i Englands tropp til mesterkapet.

– For å være ærlig, så er ikke det noe jeg har tenkt på, hevder midtbanespilleren.

– Jeg konsentrerer meg bare om å spille her og om å spille bra. Det som skjer, det skjer. Jeg har ikke vært med i troppen de siste gangene, så jeg konsentrerer meg om å gjøre det bra her.

Powered by Labrador CMS