– England var sterke

Og Patrice Evra mener de blir enda bedre med Wayne Rooney tilbake på laget.

Publisert Sist oppdatert

Frankrike og England spilte 1-1 i åpningskampen i gruppe D mandag kveld i en relativt sjansefattig kamp. Patrice Evra spilte hele kampen for Les Bleus, og forteller at han synes England var tøffe å møte, og skryter av måten Roy Hodgson organiserer laget.

– England var veldig sterke, og det er denne måten Roy Hodgson liker at sine lag spiller, sier Evra ifølge Sky Sports. – Da han var i Fulham og Sveits var det sånn han satte opp lagene, og det var dette vi forventet.

– Vi har sett de siste kampene deres og har lagt merke til at England er blitt bedre organisert. De ønsker å spille på denne måten. Det var taktikken deres, planen deres.

– De hadde ikke planlagt å angripe, å score mye mål. Og de fikk med seg et uavgjortresultat.

– Rooney gir laget noe annerledes

Evra forventer en mer åpen kamp fredag når Ukraina står på motsatt banehalvdel.

– Alle har snakket om England og Frankrike, men jeg tror de neste kampene også blir vanskelige. Vi skal møte Ukraina på deres hjemmebane, og det kommer ikke til å bli lett.

– Men jeg tror Ukraina vil forsøke å spille mer enn England, og kanskje det kan gi oss mer rom.Om Englands sjanser videre i mesterskapet vil ikke Evra si stort, og nøyer seg med å ønske dem lykke til og konkludere med at Rooney vil styrke engelskmennenes sjanser.

– Kan England nå langt i turneringen? Jeg vet ikke. Jeg vil bare si at de er vanskelige å slå.

– Men å få tilbake Rooney blir fint for dem. Han er en veldig viktig spiller for England. Han kommer selvsagt til å gi laget noe annerledes, og England er sterke. De spilte uavgjort mot Frankrike, og nå ønsker jeg dem lykke til videre, avslutter Evra.

Powered by Labrador CMS