– Sir Alex vet hvem han kan skrike til

– Og det er viktig, sier Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Rooney har stått over Uniteds to siste kamper grunnet sår hals, men har i alle fall hatt stemme nok til å ta en prat med fifa.com.

I intervjuet snakker United-stjernen både om klubb- og landslags-spill, og han håper på seier både i serie og Europa League.

– Det var selvfølgelig en stor skuffelse å gå ut av Champions League, men vi er fortsatt i en bra posisjon i ligaen. Det skiller bare et par poeng, og det er mange kamper å gjøre det på. Vi tror også at vi kan bli enda mer stabile i resten av sesongen, sier Rooney.

– For meg har det uansett vært en av de beste sesongene med tanke på antall scoringer. Jeg har 19 mål så langt, men forhåpentligvis kan det bli enda bedre mot slutten av sesongen.

– 2011 var også et bra år totalt sett. Høydepunktet var seriegullet, og selv om vi tapte Champions League-finalen så var det et bra år for klubben. Nå håper jeg at vi kan vinne serien og Europa League, de to turneringene vi fortsatt er med i, denne sesongen.

Rooney benytter også muligheten til å skryte av Sir Alex, og hans evne til å få det beste ut av spillere.

– Han vet hvilke spillere han kan ta en prat med. Han vet hvem han kan skrike til, hvis det trengs. Han vet rett og slett hvordan spillerne reagerer og hvordan han skal få det beste ut av dem. Han er en fantastisk leder for klubben.

Får Rooney det som han ønsker, vil han ikke bare krone sesongen med to United-titler.

Han vil også vinne EM med England.

– Jeg føler i alle fall at vi er mye bedre nå enn vi var mot Tyskland under VM i Sør-Afrika, og målet er å vinne EM. Det har vært lenge siden England vant et mesterskap og vi vil skape historie. Det er målet.

– Men du er utestengt i de to første kampene…

– Forhåpentligvis klarer gutta seg fint uten meg. Så får jeg håpe at manageren tar meg ut til den siste kampen, og at jeg kan bidra til at det går bra for oss i turneringen. Nå blir det opp til den nye manageren som kommer inn.

Powered by Labrador CMS