Flere godbiter sett med United-øyne i EM-kvalifiseringen

Trekningen av EM-kvalifiseringen for EM i 2024 i Tyskland ble gjennomført søndag. Det byr på flere artige oppgjør for United-spillerne.

Publisert Sist oppdatert

EM-kvalifiseringen til Tyskland-EM starter opp i slutten av mars 2023. Der kan vi potensielt få se flere oppgjør hvor United-spillere møter hverandre til dyst.

Den største godbiten sett med United-øyne må vel sies å være at Nederland og Frankrike trukket sammen. Det betyr at vi potensielt kan få se fire United-spillere i aksjon samtidig. Tyrell Malacia og Donny van de Beek potensielt kan møte Raphaël Varane og Anthony Martial til dyst i kampen om EM-sluttspill i 2024.

Scott McTominay kommer til Norge med sitt Skottland og skal også til Spania, selv om det er lite trolig at David De Gea er å finne i noen spansk landslagstropp der.

England har flere United-spillere som kan være aktuelle for å hjelpe Three Lions til enda et EM-sluttspill etter at de tapte finalen mot Italia i 2021. I kvalifiseringen får de mulighet til revansje mot Italia og Harry Maguire, Jadon Sancho, Luke Shaw, Marcus Rashford og utlånte Dean Henderson alle kan få muligheten til å representere landslaget igjen.

For Portugal og United-trioen Diogo Dalot, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo ser utsiktene for mesterskap ganske så bra ut. Havnet i en på papiret enkel gruppe med Bosnia, Island, Luzembourg, Martin Dubravka sitt Slovakia og Liechtenstein.

Christian Eriksen og Danmark fikk det som ser ut som den enkleste veien til EM og møter blant annet Finland, Slovenia og Nord-Irland

For Sverige-duoen Victor Lindelöf og Anthony Elanga kan det fort bli en kamp om å bli nummer to i gruppen bak Belgia som er favoritt. Må kjempe med Østerrike, Aserbajdsjan og Estland i kamp om den siste plassen


Alle gruppene:

A: Spania, Skottland, Norge, Georgia, Kypros

B: Nederland, Frankrike, Irland, Hellas, Gibraltar

C: Italia, England, Ukraina, Nord-Makedonia, Malta

D: Kroatia, Wales, Armenia, Tyrkia, Latvia

E: Polen, Tsjekkia, Albania, Færøyene, Moldova

F: Belgia, Østerrike, Sverige, Aserbajdsjan, Estland

G: Ungarn, Serbia, Montenegro, Bulgaria, Litauen

H: Danmark, Finland, Slovenia, Kazakhstan, Nord-Irland, San Marino

I: Sveits, Israel, Romania, Kosovo, Hviterussland, Andorra

J: Portugal, Bosnia, Island, Luxembourg, Slovakia, Liechtenstein

Powered by Labrador CMS