– En spennende tid for United

Hodgson og Rooney med England-pressekonferanse, og der ble det skryt til både José Mourinho og Marcus Rashford.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag holdt landslagskaptein Wayne Rooney pressekonferanse sammen med landslagssjef Roy Hodgson. Kapteinen er fornøyd med formen sin på vei inn i mesterskapet.

– Jeg er skadefri, mens jeg ofte i turneringer har hatt småskader. Jeg er fornøyd med min fysiske tilstand og form.

Men kanskje vel så spennende som Rooneys tilstand, var det selvsagt for journalistene å få 30-åringen til å uttale seg om Uniteds Mourinho-ansettelse.

– Han er en av de beste managerne i verden, og kjenner Premier League veldig godt. Det er en spennende tid for Manchester United.

josemourinho2
EN AV DE BESTE: José Mourinho.

– Innstillingen hans er førsteklasses

roy hodgson marcus rashford
SJEF OG STORTALENT: Hodgson og Rashford.

Ikke uventet ble også Marcus Rashford et av temaene.

Rooney gliste stolt på benken da Rashford brukte litt over to minutter på å score i England-debuten, og har gode ord å komme med om stjerneskuddet.

– Innstillingen hans er førsteklasses, det har vi sett både på [spiller]hotellet og på treningsfeltet, sa Rooney om United-lagkameraten.

Hodgson hadde også Rashford-skryt på lager: 

– Rashford har hatt en fantastisk avslutning på sesongen, han har spesielle kvaliteter, sa Hodgson, som videre (på spørsmål om få typiske kantspillere) sa at han mener at alle spissene unntatt Kane kan brukes på kant, og at det stod mellom Rashford og Drinkwater om den siste EM-plassen.

Videre røpet Hodgson at Rooney starter torsdagens treningskamp mot Portugal, og at laget der ikke nødvendigvis er laget som starter den første EM-kampen mot Russland.

 

Powered by Labrador CMS