Til semifinale uten å spille

Ingen av våre kom på banen da Frankrike slo Island 5-2.

Island har overrasket mange i dette mesterskapet, og drømte om en semifinaleplass, men vertsnasjonen Frankrike ødela den drømmen.

Dermed blir det Frankrike-Tyskland i torsdagens semifinale i Marseille.

En del United-spillere har måttet nøye seg med statistroller hittil i dette mesterskapet, og det gjelder også Anthony Martial og spesielt Morgan Schneiderlin. Begge ble sittende på benken kampen gjennom, og er i det minste uthvilt til EMs siste uke.

Frankrike var klart best den første omgangen, og gikk til slutt til pause med hele 4-0. I andreomangen viste Island kampvilje, og vant omgangen 2-1, sluttresultatet ble 5-2 til franskmennene.

ms
TILSKUER: Morgan Schneiderlin kan bli europamester uten å spille.

Liveoppdatering:

SLUTT.

84: MÅL! Birkir Bjarnason reduserer!

80: Frankrike gjør sitt siste bytte, og både Martial og Schneiderlin blir sittende på benken. Forhåpentligvis spiller de i en større rolle i semifinalen og en eventuell finale.

60: Giroud går ut, men det er ikke Martial som kommer inn. Erstattes av Gignac. Det ser ut som om Martial uansett ikke blir vurdert til plassen helt på topp, og en kantrolle blir heller ikke enkelt å kapre på dette laget.

59: MÅL! Giroud øker til 5-1. Er vel en liten keepertabbe.

56: MÅL! Heisann! Island reduserer. Sigthórsson med målet.

46: Andre omgang er i gang. Ingen Martial eller Schneiderlin ennå.

PAUSE.

45: MÅL! Griezmann med 4-0. Kampen er mer enn punktert. Nydelig lobb av Atlético Madrid-spilleren.

42: MÅL! Payet punkterer for Frankrike. 3-0, bra langskudd.

19: MÅL! Paul Pogba dobler ledelsen for Frankrike. Strålende heading etter en godt slått corner.

12: MÅL! Giroud sender Frankrike i ledelsen. 1-0. Kan vel ikke sies å være direkte optimalt for Martial med tanke på spilletid, men avansement er uansett det viktigste.