– Ikke flaks

Marcus Rashford kan EM-debutere lørdag kveld, og en av hans trenere fra Fletcher Moss vil ikke høre snakk om at det er flaks som har brakt ham dit.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford debuterte med scoring for både United og England, og er som de fleste har fått med seg en del av Englands EM-tropp.

Flaksfaktoren har blitt nevnt siden han neppe ville fått sjansen i vår om det ikke var for Uniteds skadeproblemer, men en av hans tidligere Fletcher Moss-trenere vil ikke høre noe om at dette handler om flaks.

ESPN

LES OGSÅ: Den lille talentfabrikken

– I Fletcher Moss Rangers føler vi at «flaks» er der «forberedelse møter mulighet», og måten familien hans lot oss forbedre ferdighetene hans ved å jobbe med oss, har vært en medvirkende faktor i hans suksess.

– Alle på den røde siden av Manchester er veldig stolte av hva Marcus har oppnådd så langt. Vi, i Fletcher Moss Rangers, føler oss ekstremt velsignet for at Marcus kom til vår fotballskole da han var fem år gammel.

– Selv om det var enkelt å se at han elsket ballen, og var ivrig etter å lære, og var enda mer ivrig etter å vise fram sine ferdigheter med ballen, så var han også en veldig hyggelig og sjenert gutt.

Lørdag kveld kan han altså debutere i EM. I så fall blir det etter alt å dømme som innbytter.

engrash
HAR GRUNN TIL Å SMILE: Marcus Rashford.
Powered by Labrador CMS