England v Denmark: Group D - FIFA Women's World Cup Australia & New Zealand 2023

England nærmer seg åttendedelsfinale etter ny knepen seier

England med Mary Earps og Ella Toone med fra start nærmer seg avansement til åttendedelsfinale etter seier 1-0 over Danmark på Allianz Stadium i Sydney.

Med full pott etter to kamper skal det mye til for at England ikke skal ta seg videre. De må da tape mot Kina samtidig som Kina slår Haiti i sin kamp senere i dag og Danmark må slå Haiti i sin siste gruppespillkamp.

Målet kom tidlig i kampen etter at tidligere United-spiller Lauren James vant ballen høyt i banen og klemte ballen i mål fra 25 meter. En skikkelig perle!

Et skår i gleden for England var at Barcelona-spiller Keira Walsh, en konkurrent for Katie Zelem på midtbanen måtte av med skade mot slutten av første omgang. Hun ble båret av banen med en kneskade og legger til enda en kneskade til statistikken blant kvinnelige toppspillere.

Danmark var nære utlikning like før full tid da Frederikke Thøgersen headet ballen i stolpen, en avslutning Mary Earps bare stod og håpte ikke skulle gå mellom stengene.

Mary Earps spilte som alltid hele kampen for England, mens Ella Toone ble byttet ut etter 77 minutter. Katie Zelem ble igjen sittende hele kampen på benken.

England 1-0 Danmark