U21 møter Arsenal

Klarer Larnell Cole (bildet) og lagkameratene å plukke opp tråden fra sist?

Publisert Sist oppdatert

Med forrige helgs 3-1-seier over Southampton på bortebane, fikk Uniteds U21-mannskap en glimrende start på Elitegruppesesongen. Mandag kveld tar laget imot Arsenal på Moss Lane, et Arsenal som ikke har fått den åpningen de hadde håpet på.

1-1 mot West Bromwich for en måned siden ble etterfulgt av 2-0-nederlag mot West Ham for to uker siden, og dermed har «kanonene» fra Nord-London allerede havnet noe på etterskudd. Alt annet enn en ønskesituasjon foran møtet med rødtrøyer som fulgte opp åpningsseieren mot Southampton med å knuse Oldham hele 7-0 i forrige ukes Manchester Senior Cup.

United-spillere i scoringshumør

Larnell Cole, kampens store spiller, nettet hele fire ganger, og fikk følge på scoringslisten av Jesse Lingard, Adnan Januzaj og Marnick Vermijl. Sammen med Tom Lawrence var de to sistnevnte også frempå mot Southampton, og dermed har de kommet godt igang etter den lange, påtvungne vinterpausen.

Hvem som skal lede angrepsrekken mot Arsenal er i øyeblikket uklart. John Cofie har vært mannen i de to ovennevnte kampene, og KAN få sjansen igjen, til tross for at han i forrige uke ble lånt ut til Notts County for en måned. Betingelsene i kontrakten muliggjør imidlertid spill også for Uniteds U21. Cofie benyttet for øvrig lørdagens debutkamp for County til å redde det ene poenget i hjemmemøtet med Crewe Alexandra. Fra før av er som kjent også Federico Macheda og Angelo Henriquez lånt ut, så dersom ikke Cofie blir tilbakekalt til kampen mot Arsenal, har U21-sjef Joyce få alternativer på topp.

Laget han sendte utpå mot Oldham sist, gir nok en ganske god pekepinn på hvem han setter sin lit til:

Sam Johnstone, Frederic Veseli, Michele Fornasier, Reece Brown (Tom Thorpe 45), Marnick Vermijl, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Charni Ekangamene (Ben Pearson 66), Jesse Lingard, John Cofie (Gyliano van Velzen 61), Adnan Januzaj.

Ubenyttede reserver: Johnny Sutherland, James Weir

Vises på tv

Gledelig nok melder Viasat Fotball at de har kampen på sin sendeplan fra klokken 19.30. Oppgjøret blåses igang klokken 20.00.

Powered by Labrador CMS