U18-programmet bekreftet

Endelig er det her, U18-lagets spilleprogram for resten av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds akademispillere gjennomførte en god høstsesong i Barclays U18 Premier League. 27 poeng etter ni seire på tolv kamper var likevel ikke nok til å klatre helt til topps i Gruppe 2. Laget måtte nøye seg med andreplassen, ett poeng bak Southampton, men det holdt likevel i massevis til å kvalifisere seg for den såkalte Elitegruppen.

Denne består av de to beste klubbene i hver av de tre landsomfattende Premier League-gruppene, pluss de to beste treerne.

Foruten Southampton og United fra Gruppe 2, direktekvalifiserte også Reading og Bolton seg fra Gruppe 1, samt Chelsea og Fulham fra Gruppe 3.
De to siste plassene i Elitegruppen gikk til Tottenham, som oppnådde 16 poeng i Gruppe 2, og Crystal Palace med 18 poeng i Gruppe 3.

Oppstart 12. januar

Kampprogrammet i Elitegruppen innledes lørdag 12. januar, og vil pågå som dobbeltserie frem til og med lørdag 27. april. Deretter blir det semifinaler den 11. mai, mens den store finalen går av stabelen den 18. mai.

For United-juniorenes vedkommende innledes Elitegruppen med bortekamp mot Bolton Wanderers, på Lostock Hall, neste lørdag klokken 11.00 lokal tid.

Kampprogrammet finner du her.

Powered by Labrador CMS