Ryktesaker, uke 44

20.55: Massevis av rykter på søndagskvelden! Kagawa skal ordne Reus-avtale, mens Griezmann frir til Moyes.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak slik at dere som elsker dem enkelt finner frem, mens dere som ikke er like glade i rykter lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 3. november:

21.55: Helt til slutt i kveld tar vi også med et rykte angående Rhodri Giggs. Nei, Ryans 35-år gamle bror er ikke på vei til United, men skal ifølge Daily Mail få muligheten til å representere Sierre Leone gjennom sin bestefars afrikanske opprinnelse. Rhodri Giggs spiller for FC United.

21.50: Tirsdag møter United Real Sociedad og deres playmaker Antoine Griezmann i Spania. Nå skal unggutten, som har imponert stort hittil i år, visstnok være ønsket av nettopp Manchester United ifølge Daily Express.

– Jeg  vet at noen engelske klubber ser på meg, og Manchester United er på den listen. Det er fint å høre, men det påvirker ikke spillet mitt, sier Griezmann.

– Ryan Giggs er en av mine fotballhelter, men for meg er Wayne Rooney den viktigste spilleren i United nå.

21.45: Det er vanskelig å ikke sympatisere med Shinji Kagawa som ikke får spilletid av David Moyes. Nå skal japaneren ha sagt til sine lagkamerater at han er redd for å bli fryst ut av United-laget, og at han derfor vil forlate klubben i januar for å være sikker på at han er i form til neste sommers Brasil-VM, skriver Sunday People. Dortmund og Wolfsburg har tidligere blitt nevnt som aktuelle destinasjoner.

20.40: Både United og City planlegger visstnok å raide Porto for to av deres forsvarsspillere til en samlet pris på 65 millioner pund. Spillerne det er snakk om er mye omtalte Eliaquim Mangala samt Nicolas Otamendi. Det er nettstedetet Off The Post som melder dette.

20.30: Avisen Metro, ikke av de mest pålitelige, hevder at David Moyes skal bruke midlene han har tilgjengelig i januar til å lande en £25m-avtale med vidunderet Marco Reus fra stjernefabrikken i Dortmund. Det er naturligvis ventet at den tyske klubben vil sette seg på bakbeina, og det er da United skal friste med Shinji Kagawa som en del av avtalen. Avisen hevder for øvrig også at Ezequiel Garay fortsatt er aktuell.

15.00: United klarte aldri å lokke Luka Modrić til Manchester. Nå ser de heller til gutten som kalles «den nye Modrić» – Karol Linetty. Den 18 år gamle polakken har imponert for Lech Poznan, og intet mindre enn 40 klubber skal ha sett unggutten spille. Prisen på polakken skal ligge på rundt 4 millioner pund.

09.00: Det virker ikke akkurat veldig sannsynlig, men The Sun skriver at Wilfried Zaha kan bli brukt i en bytteavtale for at United sikrer seg Leighton Baines. Avisen tror at 7 millioner pund + Wilfried Zaha er det som skal til for at United får overbevist Everton-sjefene om å la Baines forlate klubben.

Samme avis skriver at det kan være duket for en Portugal-retur for Anderson. Brasilianeren har nemlig fortsatt et håp om å spille VM i Brasil, og trenger spilletid for å oppnå dette. FC Porto skal være favoritter til å sikre seg midtbanespilleren.

Lørdag 2. november:

14.05: Ifølge Daily Star var Phil Neville på Santiago Bernabeu og så Real Madrid slå Sevilla hele 7-3. Spilleren Neville speidet på var imidlertid verken hattrickhelt Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale, men midtbanespiller Sami Khedira som David Moyes skal være en stor fan av. (Les saken her)

10.15: Benficas Nicolas Gaitan var svært het i fjor da han ble sterkt linket til United. Som med så mange andre United-aktuelle spillere rant imidlertid ryktet ut i sanden, og siden har vi hørt lite. Nå hevder den portugisiske avsien O Jogo at Gaitan skal være på radaren igjen etter at Uniteds vinger ikke akkurat har overbevist David Moyes så langt. Ønsker du et tilbakeblikk med den teknisk overlegne argentineren trykker du «play» i videoen nedenfor!

10.05: Everton-manager Roberto Martinez sier han ikke vil vurdere å selge Leighton Baines for å øke klubbens budsjett når overgangsvinduet starter i januar, skriver Guardian. (Les saken her)

10.00: David Moyes skal visstnok ønske å kvitte seg med Anderson i januar, men ifølge Daily Mail har hans tidligere klubb, Porto, gjort det klart at de ikke har råd til brasilianeren. Anderson skal tjene rundt 60,000 pund i uka og skal være innstilt på et lønnskutt, men den portugisiske klubben skal likevel ikke ha råd til å betale spillerens lønn. (Les saken her)

Fredag 1. november:

09.55: Uansett hva som måtte skje videre med Robert Lewandowski så er United ikke lenger interesserte. Det skriver Daily Star i en såkalt eksklusiv sak. Det er velkjent at United har vært interessert, men en kilde i United sier til avisa at David Moyes nå har gjort det klart at United ikke trenger en ny spiss, men at det er andre områder i laget som må prioriteres i stedet. (Les saken her)

07.30: Cardiff skal ha kontaktet United for å låne Wilfried Zaha i januar. Det skriver Daily Mail.  Ifølge avisa kan det bli en walisisk duell om å låne Zaha, siden Swansea-manager Michael Laudrup også skal være en stor fan av Uniteds kantspiller. (Les saken her)

Torsdag 31. oktober:

21.50: David Moyes solgte ingen spillere i sommer, men ifølge Daily Express skal skotten ta igjen for akkurat det i januar. Avisen hevder nemlig at Nani, Anderson, Ashley Young og Rafael (!) alle er på vei ut dørene på Old Trafford etter at de ikke har klart å imponere den nye manageren. Den nye kontrakten til Nani forklares som et forsøk på å beskytte portugiserens markedsverdi. Dette tar vi med en stor klype salt, folkens…

21.40: 22 år gamle Faouzi Ghoulam spiller til daglig i franske St. Etienne. Forsvarsspilleren skal ifølge franske medier være tiltenkt rollen som Patrice Evras erstatter, mens italienske Tuttosports hevder at spilleren er ønsket av Milan.

– Manchester United? Du er alltid smigret når en så stor klubb er linket til deg, men jeg vil ikke drømme. Jeg gir 100 prosent for St. Etienne, så får vi se hva som skjer videre, sier spilleren selv til Sky Sports.

12.30: Manchester Uniteds midtbaneproblem har blitt nevnt til det kjedsommelige i flere sesonger, og denne sesongen skulle Marouane Fellaini være mannen som fylte hullet på midtbanen. Mange United-supportere er imidlertid ikke fornøyde med belgieren, og fortsatt roper enkelte om forsterkninger.

Også David Moyes skal være interessert i å forsterke. I hvert fall om vi skal tro The Independent. Avisen skriver nemlig at skotten vurderer å legge inn et bud på 25 millioner pund for den bosniske midtbanespilleren Miralem Pjanic.

12.00: Det har blitt snakket mye om Derby Countys unge midtbanespiller, Will Hughes. Midtbanespilleren er muligens den mest ettertraktede unggutten i det engelske seriesystemet, og nå skal Derby ha satt en prislapp på 18-åringen.

Liverpool, Arsenal og Manchester United har alle speidet på stortalentet, og ifølge The Daily Telegraph skal prislappen ligge på 12 millioner pund.

09.00: Denne torsdagsmorgenen handler først og fremst om hvilke spillere som ikke ser ut til å havne i United. Utrolige rykter hevdet at Gareth Bale kunne havne i Manchester United i januarvinduet, men nå går Carlo Ancelotti ut og avkrefter at waliseren skal vekk fra Santiago Bernabéu.

Samtidig skriver The Express at Ílkay Gündoğansom av noen engelske aviser blir omtalt som «den neste Xavi», faktisk kan bli spanjolens erstatter i Barcelona. Midtbanespilleren har lenge vært jaktet på av både Arsenal og United, men nå ser det imidlertid ut til at Barcelona trekker det lengste strået.

Tirsdag 29. oktober:

09.30: Daily Star skriver i en såkalt eksklusiv sak tirsdag at Anderson er blitt fortalt av David Moyes at han kan forlate klubben i januar. United ønsker en overgangssum på £ 8 millioner, og vet også at et salg vil senke lønnsbudsjettet med £ 60.000 i uka – som da kan brukes på andre spillere i stedet. (Les saken her). Forresten – hvis du ikke har lest denne historien om Anderson FØR han kom til United, så kan det varmt anbefales.

Mandag 28. oktober:

07.40: Ifølge rapporter i Sveits er United interesserte i det sveitsiske vidunderbarnet Michael Goncalves. 18-åringen har ikke spilt for Basels A-lag, men har imponert for klubbens U21-lag. Han har også en rekke aldersbestemte landskamper for Sveits, skriver Daily Star. (Les saken her)

07.30: Chelsea kommer til å teste Uniteds ønske om å beholde Wayne Rooney med et nytt bud på £ 35 millioner i januar, skriver Metro og siterer en ikke-navngitt søndagsavis….Rooneys kontrakt med United går ut sommeren 2015. (Les saken her)

Powered by Labrador CMS