– Jeg er trett av løgnene!

– Sergio Romero er skadet, hevder Argentina. – Bare løgn, raser United-keeperens kone.

Publisert Sist oppdatert

Sent tirsdag kveld kom meldingen fra den argentinske landslagsledelsen om at landets førstekeeper og Manchester Uniteds reservemålvakt, Sergio Romero, mister sommerens VM-sluttspill.

31-åringen pådro seg en kneskade under trening med sine landslagskamerater, og ifølge kilden er skaden altså så alvorlig at han ikke blir å finne på flyet som om noen små uker setter kursen for Russland.

Som erstatter for Romero har landslagssjef Jorge Sampaoli hentet inn Tigres’ Nahuel Guzman, som dermed blir del av en keepertrio som også består av Chelseas Willy Caballero og River Plates Franco Armani.

– Vil savne mennesket

Ifølge det argentinske landslagets visekaptein, veteranen Javier Mascherano, har nyheten om Romeros uheldige skjebne blitt mottatt med stor skuffelse i den argentinske leiren.

På en pressekonferanse onsdag ga den 33 år gamle tidligere Liverpool- og Barcelona-spilleren uttrykk for at det først og fremst er mennesket Sergio Romero, mer enn fotballspilleren, som vil bli savnet i Russland. Han omtalte også United-keeperen som «det argentinske landslagets leder gjennom ti år».

Fru Romero: – Kun litt løs brusk!

Fru Romero, Eliana Guercio, er mildt sagt lite imponert over det hun mener er løgn og bedrag fra landslagsledelsens side. Ifølge henne er ikke mannen mer skadet enn at han fint kunne vært med til Russland.

Overfor spanskspråklige Los Ángeles De La Mañana [via The Mirror] går hun i rette med beslutningen om å utelate Romero fra den argentinske VM-troppen. Hun hevder sågar at legene som undersøkte mannens kne, ga ham tommelen opp for spill under mesterskapet.

– Ingenting er ødelagt [i kneet], det er kun snakk om noe løs brusk. Legene sa at han ville bli ok til VM, at rekonvalesenstiden er maksimum to til tre uker.

– Slik min mann er, og alt han gjør for å bli frisk, ville han kunnet bli klar til den første kampen, sier Guercio, og legger til at det er mange som ønsker mannen hennes bort.

«Jeg vet ikke om de som uttaler seg bare er udugelige eller dårlig informert, om de er feige eller kun er ute etter å mele sin egen kake. Uansett hva, har de en dårlig sak.»

– De sa det bare for å rettferdiggjøre beslutningen. Jeg er trett av løgnene!

– Jeg vet ikke om de som uttaler seg bare er udugelige eller dårlig informert, om de er feige eller kun er ute etter å mele sin egen kake. Uansett hva, har de en dårlig sak, sier en mildt sagt irritert fru Romero.

Argentina innleder VM-sluttspillet mot Island på Spartak Stadion i Moskva den 16. juni. Før en eventuell 16.-delsfinale skal landet også opp mot Kroatia og Nigeria.

Powered by Labrador CMS