Gudjohnsen usikker på fremtiden

Eidur Gudjohnsen åpner opp for å forlate Barcelona, men ønsker i utgangspunktet å bli i Katalonia.

Publisert Sist oppdatert

Eidur Gudjohnsens fremtid i Barcelona preges av mye uvisshet om dagen. Etter signeringen av Thierry Henry begynner veien til førstelagsplass å bli lang for islendingen. Uniteds interesse for angrepsspilleren skal ikke ha blitt mindre etter overgangen til Henry.

– Det er mange rykter, og mye spekulasjon. Foreløpig har jeg ikke snakket med noen. Hovedfokuset er derfor på å fortsette karrieren min her, uttaler Gudjohnsen.

Gudjohnsen innser imidlertid at konkurransen i Barcelona begynner å bli vel tøff. Videre erkjenner islendingen at han scoret for få mål i fjorårssesongen.

– Forventningene var høye når jeg kom hit. Jeg har ikke scoret nok mål. Så jeg har et stort press på meg. Det er helt naturlig. Men, jeg har tilpasset meg ligaen og spillestilen nå. I tillegg har jeg blitt bedre i spansk. Derfor blir det lettere å fokusere på spillet den kommende sesongen. I toppform vil jeg kunne overbevise fansen og kritikerne om at jeg hører hjemme her, selv om konkurransen er tøff, fortsetter islendingen.

Økt interesse fra United

Uniteds interesse for den tidligere Bolton og Chelsea-spilleren skal ha økt betydelig etter at Thierry Henry signerte for katalanerne. Daily Mirror (ikke Englands mest pålitelige avis) skriver derfor at United forbereder et solid bud på Gudjohnsen. Like fullt er det lite trolig at United byr på islendingen før tilgjengeligheten til Fernando Torres er avklart. Den spanske superstjernen er i søkelyset til både United og Liverpool, overraskende nok med Liverpool som en ørliten favoritt i transferracet.

Kilde: Manutd.com / Daily Mirror

Powered by Labrador CMS