Gudjohnsen interessert

Ifølge Barcelona-spiss Eidur Gudjohnsen, er United et opplagt alternativ dersom han skulle forlate Nou Camp i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Fredag ble islendingen rapportert å være gjemt unna i Barcelona-ledelsens jakkeermer, for å gjøre tjeneste som trumfess i tilfelle United skulle takke nei til å selge sitt spanske midtstoppertalent, Gerard Pique.

Med situasjonen fastlåst, ville taktisk utspekulerte katalanere deretter sette inn sitt mest uimotståelige salgsargument. Sagaøyens største sønn siden Snorre Sturlasson har nemlig en stor beundrer i Sir Alex; det vet Barca-ledelsen like godt som noen. Og olé, så ville de få det akkurat som de ville – Pique til Nou Camp og Gudjohnsen til Old Trafford.

Men så enkelt var det visst ikke allikevel. Senere på fredagen kjølnet nemlig Gudjohnsens far og agent, Arnor, ned hele historien. Hadde United vært interessert i sønnen, ville de ha tatt kontakt, mente han, og avfeide hele historien som "spekulasjoner".

På spørsmål om han trodde Eidur ønsket å bli på Nou Camp, lød svaret, ifølge Sky Sports: "Antakeligvis, han trives veldig godt der."

Gjerne United Til BBC Sport sier imidlertid 29 år gamle Eidur Gudjohnsen selv at han godt kan tenke seg å dra tilbake til England, dersom han ikke lenger er ønsket i Barcelona.

"Skulle det bli aktuelt å dra herfra, blir det nok snakk om en retur til britisk fotball. Det perfekte valget ville da ha vært en klubb som er med i Champions League, og Manchester United passer jo godt inn i den kategorien," sier den ettertraktede islendingen.

Powered by Labrador CMS