Vil ha rask avgjørelse

West Ham-formann Eggert Magnusson innser at Carlos Tevez vil bort, og ber om en snarlig løsning på overgangssaken.

Publisert Sist oppdatert

Islendingen sier at han regner med at Carlos Tevez kommer til å forlate West Ham før overgangsvinduet stenger ved utgangen av august, og at han håper på en raskest mulig avgjørelse.

"For øyeblikket er han vår spiller, men han ønsker å spille Champions League-fotball," sier Magnusson til svenske Aftonbladet. "Jeg tror han forlater oss snart."

"Nå må FIFA finne ut om de har domsmyndighet i denne saken, noe jeg håper de har. Dess raskere (saken løses), dess bedre for alle."

Tidligere i dag møttes representanter for FIFA, FA og Premier League til innledende møter, etter at både United og West Ham ba FIFA om hjelp til å få løst den fastlåste situasjonen.

En talsmann for FA bekrefter at møtet fant sted, og at ballen i øyeblikket er på FIFAs banehalvdel.

"Vi venter nå på melding om hva de mener er den beste måten å bringe saken fremover på," sier han ifølge Sky Sports.

FIFA vurderer Det er ventet at FIFA i løpet av tirsdag vil ha funnet ut om de vil være i stand til å påta seg oppgaven med å løse opp i overgangsflokene for Carlos Tevez.

"Først er vi nødt til å få brakt på det rene om vi har tilstrekkelig myndighet til å ta stilling i saken," sier FIFA-talsmannen Andreas Herren til BBC, og forklarer at FIFAs regelverk i forhold til tredjepart eierskap ikke er så strengt som Premier Leagues.

"Jeg vet at tredjeparts eierskap er mislikt i England, men nasjonal lovgivning varierer fra land til land, og vi (FIFA) sørger ikke for interessene til ett bestemt lands fotballorganisasjon," sier Herren og legger til:

"Ifølge våre advokater har ikke FIFA noe spesifikt forbud mot tredjeparts eierskap, slik som tilfellet er i England.

Dersom FIFA skulle komme til at organisasjonen kan påta seg saken, vil den bli overlatt til DCR (FIFAs konfliktløsningsråd).

Kilder: Sky Sports, Aftonbladet, BBC

Powered by Labrador CMS