Historisk kamp for United tirsdag kveld

Spiller for første gang cup mot lag fra League One og League Two.

Publisert Sist oppdatert

United er denne sesongen for første gang med i EFL Trophy-cupen – som altså spilles mellom lagene i League One, League Two og utvalgte reservelag fra Premier League.

Det hele begynner med et gruppespill, og Uniteds U23-lag spiller alle kampene på bortebane.

Tirsdag er det kamp mot Rotherham fra League One, et lag som rykket ned fra Championship forrige sesong. United skal i tillegg møte Doncaster fra League One, som var med i play off til Championship i våres, og Lincoln fra League One. sistnevnte rykket opp fra League Two som serievinner forrige sesong.

Rotherham slo AFC Wimbledon 2-1 borte i ligaåpningen i helga, og tidligere United-spiller Matthew Olosunde spilte hele kampen for tirsdagens United-motstandere.

Det blir spennende å se hvilke United-spillere som skal i aksjon. James Garner virker åpenbar, men hva med Tahith Chong eller Angel Gomes og også Mason Greenwood? Spares de til helga og Chelsea-kampen eller matches de nå på dette nivået først?

Les også: Reservene slo Europa League-lag

Du kan se Rotherham mot United U23 på MUTV, via TV 2 Sumo eller Uniteds egen app fra klokka 20.00.

Merk: Manchester City-reservene var det reservelaget som gikk lengst i turneringen forrige sesong. De kom til kvartfinalen før de ble slått ut av Sunderland.

Powered by Labrador CMS