PREVIEW: United – West Ham

Slår José Mourinho tilbake mot West Ham onsdag?

Publisert Sist oppdatert

Så kommer West Ham på besøk igjen, bare dager etter 1-1-kampen på Old Trafford i ligaen søndag.

– Nu var det väl ändå ingen som trodde på serieseger i vår, men för er som fortfarande gjorde det i dag: Det är över, skrev vår svenske kommentator etter uavgjortkampen mot londonlaget søndag.

Ikke fordi United var fryktelig dårlige, men fordi med nok en uavgjort øker avstanden til lagene i toppen av Premier League.

Med topp-fire som mål bør det også være rom for å fokusere på cupene. Men er Ligacupen verdt å satse på? Hva José Mourinho mener om det får vi svaret på søndag.

Manchester United

«Vi kan snu uflaksen i neste kamp i Ligacuipen. Det har ikke noe å si hvilken turnering eller kamp det er, vi ønsker bare å vinne.»

Ander Herrera

Manchester United har 20 poeng etter 13 kamper spilt. Altfor dårlig sammenlignet med forventningene før sesongen. Derfor var det en svært skuffet José Mourinho som forlot Old Trafford etter nok en uavgjortkamp mot West Ham søndag.

Det samme har imidlertid skjedd et par ganger for mye nå. Rødtrøyene dominerer kamper, og er bedre enn motstanderen, men evner ikke å score de nødvendige målene. Uflaks ifølge noen, mangel på ferdigheter ifølge noen.

– Dette er mer enn bare uflaks. United hadde fortjent å slå West Ham, men gjorde det ikke. Det er en grunn til at det skjer igjen og igjen, og det er Mourinhos jobb å finne ut av det, skrev Manchester Evening News-journalist Rob Dawson mandag.

Dager i forveien hadde de feid over Feyenoord 4-0 og til tider spilt glitrende angrepsfotball med Wayne Rooney, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba i spissen. Det så vi ikke like mye til mot West Ham.

gettyimages-626129056

Mindre heldig er det også at Mourinho, som følge av skader, ikke kan velge av sine beste spillere fremover.

Både Eric Bailly, Chris Smalling og Michael Carrick er uaktuelle til kampen som følge av skader, mens Paul Pogba og Marouane Fellaini er suspenderte etter fem gule kort.

gettyimages-626229570_master

Hele 18 ganger har han gått seirende ut av banen, fem ganger har det endt uavgjort, og to av straffekonkurransene som har medfulgt uavgjort har han tapt.

Totalt står Uniteds manager med tre ligacupgull.

Sannsynlig United XI: Romero; Rojo, Jones, Fosu-Mensah, Darmian; Herrera, Schneiderlin; Lingard, Rooney, Young; Rashford.

West Ham

«Jeg ønsker å holde oppe vårt høyeste nivå, så kanskje vi kan få med oss en uavgjort, eller kanskje mer.»

Angelo Ogbonna

Det er ingen topplag som kommer på besøk onsdag. Etter 13 kamper spilt ligger Slaven Bilic’ menn på 16. plass på tabellen, og har tapt over halvparten av sine seriekamper.

De er imidlertid fremdeles med i Ligacupen, og det etter å ha slått Accrington Stanley 1-0 på London Stadium i september.

Mot League Two-laget var det et svært begrenset West Ham-lag som spilte, men trolig vil Bilic stille relativt sterkt når han gjester Old Trafford for andre gang på fire dager onsdag.

gettyimages-626129568

West Hams forrige XI: Randolph, Ogbonna, Collins, Cresswell, Kouyate, Antonio, Obiang, Noble, Payet, Lanzini, Sakho (ut med skade). 

Dommeren

Mike Jones er satt opp som dommer i onsdagens kamp mellom United og West Ham.

Han har dømt United 18 ganger siden 2009/10-sesongen, og det har stort sett gått bra.

United har nemlig bare tapt én av de 18 kampene; da Southampton ble for sterke i januar i år.

Jones er 48 år gammel og har vært dommer på toppnivå i årevis.

Diskusjon:

Kampen diskuteres selvsagt allerede på Unitedforumet.no forumet vårt. Ta en titt og bli med i diskusjonen der du også. Der er det også en del statistikk fra tidligere oppgjør mellom lagene.

Scoringsvarsel

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Kampen kan selvfølgelig også følges live her på United.no.

Powered by Labrador CMS