Edwin til 2009

Edwin van der Sar har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Manchester United. Det betyr at han har bundet seg til Old Trafford frem til sommeren 2009.

Publisert Sist oppdatert

Dermed har "Eddie" satt en definitiv stopper for ryktene om at han ville gi seg i klubben etter inneværende sesong.

"Hans stabile opptredener og store erfaring har vært til stor hjelp for klubben, så dette er noe vi alle er svært glade for," sa Sir Alex Ferguson til ManUtd.com etter nok en gang å ha sikret seg den 37 år gamle hollenderens navntrekk.

"Det er hard konkurranse om keeperplassen her, og jeg er sikker på at Edwin ønsker å fortsette som førstevalg, men han vil bli hardt utfordret av Tomasz Kuszczak og Ben Foster.

Coton fortsetter

Det har vært antydet i pressen at Edwin van der Sar ville ta over posisjonen som keepertrener etter Tony Coton, som forleden måtte gjennomgå en kneoperasjon. Dette avvises imidlertid av SAF, som attpåtil kan fortelle at den tidligere Manchester City-keeperen fortsetter i klubben.

"Tony har ikke forlatt oss," sier Fergie. "Han har vært gjennom en stor kneoperasjon, men vi har bedt ham om å vente og se det hele an til han er helt restituert. Det er altfor tidlig å foreta avgjørelser rundt hans situasjon, for det er gode muligheter til å komme tilbake for fullt etter slike operasjoner. Nå er det viktig for Tony å vite at han har en plass i klubben, uansett hva som måtte skje," avslutter United-manageren.

Powered by Labrador CMS