Roser de gamle

VIDEO Sir Alex Ferguson ga sine veteraner ros etter den knepne 1-0-seieren over West Ham søndag kveld. Med tre poeng er United nå ligaledere igjen.

Publisert Sist oppdatert

Upton Park, har vært et stadion det har vist seg vanskelig å vinne på for United de siste årene. På søndag ble det derimot seier, med god hjelp fra den eldre garde. Vinnermålet ble scoret av 35-åringen Ryan Giggs, assistert av 34-åringen Paul Scholes, mens 38-åringen Edwin van der Sar satte nye britisk rekord i antall minutter uten baklengs. Er det rart Ferguson har signalisert at de to førstnevnte kan vente seg nye kontrakter, mens Van der Sar allerede har fått forlenget sin kontrakt med ett år?

"Vi følte, grunnet vår historikk her, at vi trengte våre mest rutinerte spillere i dag," sa Ferguson etter kampen.

"Ryan [Giggs] og Paul [Scholes] har vært her så mange ganger før at de vet hva som skal til for å vinne. Samtidig har de det riktige temperamentet til slike kamper."

Uniteds trio med tidligere West Ham-spillere viste seg også verdifulle i heksegryta på Upton Park.

"Michael Carrick, Rio Ferdinand og Carlos Tevez er alle tidligere West Ham-spillere," konstaterte Ferguson. "Det hjalp oss å takle den fantastiske atmosfæren på Upton Park. Fansens her støtter virkelig spillerne sine. Vi har slått et godt lag."

Dagens ettmålsseier er den 8. på de 13 siste ligakampene for United. Ferguson understreket etter kampen hvor viktig det er å hale i land tre poeng i slike tette oppgjør.

"Vi ar vunnet 1-0 mange ganger i det siste, og opp gjennom årene har jeg lært meg å sette pris på det resultatet."

"Det har vært mye fokus på forsvaret vårt, men det forandrer ikke fokuset i spillet vårt. Vi hadde noen veldig bra perioder med ballbesittelse i dag, og spillerne på banen, Cristiano [Ronaldo], Ryan [Giggs], Dimitar [Berbatov] og Paul [Scholes], liker alle å angripe."

"Men mens angriperne gjør sin jobb har vi en Edwin [van der Sar] i mål – han er en fantastisk keeper. Jeg er veldig glad for at han nå har den britiske rekorden. I hans alder har han oppnådd alt, men man kan se at han fortsatt er motivert av tanken om å holde nullen. Det gir oss en ekstra 'edge'," avsluttet en tydelig fornøyd skotte.

Kilde: manutd.com

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS