Ajax-direktør Van der Sar: – Ville likt å beholde ham lenger

Publisert Sist oppdatert

Edwin van der Sar er først og fremst takknemlig for det Erik ten Hag har gjort for Ajax når sistnevnte nå er klar for å ta over som United-trener etter inneværende sesong.

Ajax-direktør Van der Sar erkjenner dog at han gjerne skulle beholdt Ten Hag på Amsterdam Arena, samtidig som han er klar på at treneren nå går fra en fantastisk klubb til en annen.

– Fire og et halvt år er en anselig mengde tid, men vi ville likt å beholde Erik i Ajax lenger, sier Van der Sar til den nederlandske hovedstadsklubbens egne nettsider.

– Han kommer til å ta steget til en av de største klubbene i verden og til en fantastisk liga. 

LES OGSÅ: Slik reagerer fotballverdenen på ansettelsen

I sin uttalelse til Uniteds nettsider er Ten Hag klar på at han er fullt dedikert og fokusert på arbeidet som gjenstår i Amsterdam, selv om han «gleder seg enormt» til å ta over på Old Trafford.

tenhag22322
MERITTERT MANN: Erik ten Hag har bragt flere serie- og cuptitler til troféskapet på Amsterdam Arena.

Med fem kamper igjen av sesongen har Ajax allerede en hånd på pokalen i Æresdivisjonen. Forspranget ned til PSV er på fire poeng, men jobben må også gjøres helt frem til sluttstreken, noe også Van der Sar uttrykker.

– Vi skylder Erik mye for det han har oppnådd med Ajax så langt, men vi er ikke ferdige ennå. Jeg kommer til å tenke grundigere over avreisen hans ved sesongslutt, sier den tidligere sisteskansen.

– Frem til da er det de siste kampene som er igjen av sesongen som betyr noe. Vi ønsker å hente ligatittelen hjem.

LES OGSÅ: – Ingen likner mer på Peps City enn Ten Hags Ajax

Hovedpersonen selv uttrykker lettelse over at prosessen er fullendt og at katten er ute av sekken.

– Jeg er fornøyd med at dette er sluttført og offentliggjort. Den klarheten er viktig. Men nå har jeg bare en interesse og det er disse siste fem kampene. Jeg har lyst til å avslutte på en positiv måte, ved å vinne ligaen.

– Gjør vi det, kvalifiserer vi oss til Champions League, der Ajax hører hjemme.

ALT OM TEN HAG:

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS