Nå reiser Edvard (14) til United

Edvard Sandvik Tagseth skal trene med G15-laget til United neste uke.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har vi hatt et intervju med far Tore Tagseth som fortalte utfyllende om hvordan sønnen Edvard Sandvik Tagseth (14) hadde tatt pusten fra Clayton Blackmore som stod på sidelinja da trønderen scoret mot United da han var på prøvespill hos Everton.

Søndag reiser Edvard (14) til Manchester for et prøvespill med G15-laget. Fredag bærer det hjem til Frosta igjen.

Familien Tagseth er imidlertid allerede på plass i England ettersom 14-åringen for øyeblikket trener for Everton for andre gang. I helgen reiser han til London med deres G15-lag for å delta i en miniturnering.

Far Tagseth kan fortelle at flere klubber har tatt kontakt etter at det ble kjent at sønnen skulle på prøvespill i United.

– Det er tre-fire klubber som har sendt e-post direkte til Edvard, selv om det er ulovlig. Det første han gjorde var å slette dem. Han bryr seg ikke så mye om alt det som pågår, forteller Tagseth til United.no.

I midten av mars reiser Edvard til Manchester City for et nytt prøvespill. Team Tagseth, som blant annet inneholder Vidar Riseth som agent, kommer imidlertid ikke til å stresse med å ta noen avgjørelse.

– Vi tar det litt som det kommer. Det er mye som skjer nå, så vi får se hvordan disse prøvespillene går først, sier Tagseth.

Powered by Labrador CMS