Cav

United-journalist: – Cavani flyr sannsynligvis til Manchester på torsdag

Om det skulle være noen tvil, kan vi nok nå slå fast at uruguayaneren går glipp av åpningskampen mot Leeds.

Publisert Sist oppdatert

United og Uruguays store spisstjerne og superveteran, Edinson Cavani, flyr etter alt å dømme tilbake til Manchester torsdag.

Det skriver journalist Jonathan Shrager, som flere ganger har vist seg å sitte på innsideinformasjon fra United.

Usikker karantenesituasjon

Shrager skriver videre at 34-åringen nå venter på å finne ut hvilke coronarestriksjoner og karanteneregler han må forholde seg til ved hjemkomst. Spissen har lagt ut av bilder av seg selv i hjemlandet Uruguay i løpet av ferien, et land som er markert som rødt på det britiske coronakartet.

Dersom Uniteds nummer syv må følge de vanlige reglene i Storbritannia, kan det bety opp mot ti dager i karantene. I så fall kan Ole Gunnar Solskjærs menn ha spilt to ligakamper for Cavani i det hele tatt er tilbake i trening på Carrington.

Uniteds norske trener uttalte forrige uke at han var nødt til å la Cavani og nysignerte Jadon Sancho få forlengede ferier, etter en tettpakket og coronapreget sesong.

– Av ulike årsaker er de ikke med ennå. Men det er en lang sesong, og de var nødt til å få litt mer fri, sa Solskjær da.

Over en måned siden Copa América-exiten

Det er 37 dager siden Cavani og hans lagkamerater på det uruguayanske landslaget røk ut i kvartfinalen av Copa América, etter å ha kommet til kort i straffesparkkonkurransen mot Colombia.

Uniteds eminente målgjører scoret to mål under mesterskapet, i tillegg til å sette sin straffe i kvarten, uten at det holdt til avansement.

LES MER: Ekspertene trillet terningen over Cavanis innsats

Uruguay v Colombia: Quarterfinal - Copa America Brazil 2021
RØK UT: Uruguays Copa América-eventyr endte med et skuffende nederlag i turneringens kvartfinale.

Cavani kom til United på gratisovergang før foregående sesong, etter syv år i franske Paris Saint-Germain. Debutsesongen endte med 17 mål og seks målgivende pasninger. Blant annet sto han frem med fire mål, to assists, i tillegg til å skaffe ett straffespark da United beseiret Roma i europaligaens kvartfinaler.

Tidligere i år forlenget Cavani United-kontrakten med ytterligere ett år, etter lang tids spekulasjoner om at han ville returnere til Sør-Amerika.

Spilleren selv nevnte i etterkant av forlengelsen Solskjær, lagkameratene og supporterne som grunner til at han valgte å bli i Manchester.

Powered by Labrador CMS