edsocopa

Feiret ny scoring i natt – og drømmer nok om Sancho-kjøp

Publisert Sist oppdatert

Fotball behøver ikke være vanskelig.

Det viste Edinson Cavani etter 79 minutter av nattas Copa America-kamp mot Bolivia.

Et innlegg langs bakken fra venstre, et godt Cavani-løp sentralt mellom to midtstoppere og en avslutning på direkten med høyrefoten kontant i nettet.

2-0 til Uruguay.

Hans 52. landslagsmål.

Game over.

Det positive for United-supporterne var også at 34-åringen så helt ut som seg selv, og var like på som han var da han storspilte for United de siste par månedene av sesongen.

Det som slo undertegnede underveis i kampen var også at Cavani er en spiller som fort kan tjene mest av alle på en eventuell Jadon Sancho-signering, siden Sancho i Dortmund har vært så ekstremt god til å finne lagkameratene inne i feltet med smarte kvalitetspasninger.

Cavani gjør så mange fornuftige bevegelser inne i feltet at hvis han får en spiller ved siden av seg som er så kreativ som Sancho har vist at han er så virker det på papiret å være en gigantisk forsterkning.

Mason Greenwood og Marcus Rashford er fantastiske, men de er en annen type spillere enn det Sancho er – som gjerne går rett på mål og avslutninger selv og også har et enormt fokus på det i stedet for hele tiden lete etter en bedre plassert medspiller.

SANCHO NÆRMER SEG: 109 målpoeng på tre sesonger

Se Cavanis mål her.

Det burde imidlertid blitt flere mål natt til fredag.

Med full uttelling hadde Cavani kunne lagt seg med fire scoringer og én målgivende til Luis Suarez, men Cavani misbrukte noen store sjanser – og så også at lagkameratene misbrukte noen enorme sjanser.

Seieren var uansett ekstremt viktig.

Fire av fem lag går videre fra gruppespillet i Copa America, og med seieren ligger Uruguay på 4. plass – fire poeng foran poengløse Bolivia. Avansementet er altså i boks.

Uruguay møter Paraguay i den siste gruppspillskampen, og kan med seier der avansere til 2. plass bak Argentina i gruppa.

Powered by Labrador CMS