En hyllest til datteren og urfolket

Cavani har sin helt egen hyllest til datteren og Uruguays urfolk.

Publisert Sist oppdatert

Alle spillere har sine feiringer når de scorer mål, og man husker kanskje noen bedre enn andre. Edinson Cavani sin feiring, hvor han går ned på kne og skyter med pil og bue, er nok blant de feiringene man husker.

Det er faktisk den typen feiring som ikke bare supporterne husker, men som og medspillerne minner han om å gjøre.

I etterkant av alle de fem målene Cavani har scoret etter sin ankomst til Manchester i oktober, har han gjort feiring, men det var etter scoringen mot Everton før jul, tok Eric Bailly ansvaret for å minne angriperen på feiringen.

– Jeg passer alltid på å trekke frem pilen, og skyte den som en slutt på feiringen, men ja, Eric minnet meg på det der, forteller Cavani i sitt intervju til søndagens utgave av United Review.

Når det kommer til feiringens betydning derimot, legger Cavani vekt på at den er spesiell. Det er nemlig en hyllest til det uruguayanske urfolket, Charrúas, samt en hyllest til hans datter, India.

– Det er en litt lang historie, men kort fortalt så handler den mye om historien til Uruguay, og historien til urfolket. Når datteren min ble født, India, ble navnet hennes kun en liten referanse til urfolket, Charrúas.

Videre forteller han at feiringen blir en innkapslet versjon av historien til Charrúas.

– Det er absolutt en feiring som har en spesiell betydning for meg.

Powered by Labrador CMS