Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

Cavani også ute med skade mot City?

Publisert Sist oppdatert

Raphaël Varane er allerede ute med skade mot Manchester City.

Nå kan det hende at Edinson Cavani også sliter med å rekke kampen.

Den uruguayanske journalisten Rodrigo Romano skriver nemlig langt på Twitter fredag om at Cavani ikke er med i troppen mot City. Det var Sport Witness som først delte dette.

34-åringen skal ha pådratt seg sterke smerter mot slutten av Tottenham-kampen, kom kun innpå som innbytter på tampen mot Atalanta, har slitt med smerter de siste to dagene og er ifølge Romano ikke aktuell mot City.

Uruguays fotballforbund sa også tidligere fredag at Cavani er uaktuell til de kommende landskampene grunnet et medisinsk problem.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650

United.no la tidligere fredag merke til at Cavani ikke var avbildet på noen av fredagens treningsbilder. Sånt kan være tilfeldig, men hvis man kobler det til denne informasjonen så virker det ikke helt bra.

Cavanis retur mot Tottenham forrige helg var ekstraordinær.

Han scoret ett mål, han la ned vanvittig jobbing, var sentral for presspillet og han fungerte bra som en direkte partner til Ronaldo.

Leserne her på united.no kåret faktisk Cavani til bestemann i kampen – også foran Cristiano Ronaldo som endte med mål og målgivende.

Det sier sitt om begeistringen for uruguayaneren.

Så gjenstår det å se om Cavani er ute, slik Romano fastslår, eller om han kan være med i en eller annen rolle i lørdagens kamp – før det så er et par ukers pause grunnet en ny landslagspause.

Powered by Labrador CMS