– For en ytterdør

Er Edinson Cavani til Manchester United en mulighet? Les hva Sport Witness skriver.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Nå har de skrevet en sak om hvor troverdig ryktet om Edinson Cavani til Manchester United er.

AV: Sport Witness

Rapporterne om Manchester United og Edinson Cavani vil ikke forsvinne uansett hvor langt unna de er sunn fornuft. Det hele startet i Frankrike med magasinet LE10 som startet hele historien. Så plukket den britiske pressen dette opp og flere troverdige journalister rapportere at dette var seriøst og ryktet var ikke noe fantasi.

LE10 fortsetter denne uken. De forklarer at denne sommeren må PSG selge en av sine spillere for å få råd til å kjøpe Angel Di Maria. Den franske klubbens høylytte skryt om at de kan signere hvem de vil, er i ferd med å stilne, nå som de finansielle restriksjonene har truffet dem.

Hovedkandidaten for en stor overgang er Edinson Cavani og ifølge franskmennene er Manchester United mest sannsynlig neste stoppested. LE10 skriver at det er fremdeles interesse fra Premier League-klubben og at det er blitt gjort forsøk på å fullføre en overgang siden sist januarvindu.

Det er hevdet at klubbene har hatt fire møter for å diskutere en potensiell overgang. Disse samtalene har blitt gjort med Cavanis samtykke.

Den urugyanske spissen kostet PSG 48 millioner pund forrige sommer, men stadig har det blitt skrevet at han ikke er fornøyd. Zlatan Ibrahimovic har hovedrollen hos PSG og Cavani har blitt omskolert til ving mer enn han selv liker. Til tross for at han er blitt lovet en mer sentral rolle sies det at spilleren ikke finner seg til rette i PSG, og at han kan komme til å forlate klubben.

Ideen om en byttehandel med Wayne Rooney har blitt luftet flere ganger og vil nok bli det igjen, men England-spissen ser ut til å ha fått en god start med den nye manageren Louis van Gaal.

Manchester United trenger ikke en ny stjernespiss med tanke på problemene de har andre plasser. Det vil være som å kjøpe en ytterdør når det er et hull i taket. Men for en ytterdør.

 

Følg Sport Witness på Twitter her!

Powered by Labrador CMS