EC21

Ute på grunn av skade

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani er ikke med i troppen til lørdagens møte med Southampton på grunn av en skade i lysken.

Uruguayaneren erstattes av Cristiano Ronaldo, i det som er det eneste byttet Ralf Rangnick gjør på laget etter det noe skuffende poengtapet borte mot Burnley i midtuken.

– Jeg bestemte meg for å starte med Cristiano i dag. Edi måtte dessverre melde fravær etter treningen i går kveld. Han sliter med lysken. Han har fått behandling gjennom hele natten og hele morgenen, men til slutt måtte han melde pass, sier den tyske United-treneren til MUTV.

Dermed får portugisiske Ronaldo muligheten til å få slutt på sin måltørke.

Veteranspissen har ikke scoret siden 3-1-seieren over Burnley før nyttår og har siden spilt fem og startet fire kamper i alle turneringer.

– Ja, det ville vært flott, men det har ikke noe å si hvem som scorer. For oss er det bare viktig å vinne kampen.

Ronny
SLITER MED UTTELLINGEN: Cristiano Ronaldo er Uniteds toppscorer denne sesongen, men de siste kampene har det gått tråere for den ikoniske portugiseren.

Cavanis fravær gjør også at det er en plass ledig på benken. Den går til unge Hannibal Mejbri, som har blitt flyttet opp til førstelaget ut sesongen.

– Han var med i troppen mot Middlesbrough og siden Edinson ikke er tilgjengelig, var det åpenbart for meg at han skulle være del av troppen, sier Rangnick.

Tyskeren får på sin side muligheten til å møte en gammel kjenning lørdag.

63-åringen var direktør i RB Leipzig samtidig som nåværende Saints-manager Ralph Hasenhüttl trente Red Bull-flaggskipet, i perioden mellom 2016 og 2018.

Nå tar østerrikeren med seg et formsterkt Southampton-lag til Old Trafford etter poengdeling med Manchester City og borteseier mot Tottenham på de siste to ligakampene.

Rangnick er fullt klar over hva Hasenhüttl kommer med.

– Jeg jobbet med Ralph i to år i Leipzig, så jeg er fullt klar over hvilken fotball de kommer til å spille og det kunne alle se i kampen deres mot Tottenham forrige uke. De fortjente seieren og kunne til og med ha vunnet med større margin, sier tyskeren og fortsetter:

– Vi er fullt klar over at vi møter et topp lag i dag og vi må være på samme nivå som mot Burnley, men ikke bare i 45 eller 70 minutter, men i 90 minutter pluss tillegg.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS