paulsssse

Scholes slakter United-duo: – En skam

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes går hardt ut mot Edinson Cavani og Raphaël Varane etter den skuffende sesongen til United. 

Førstnevnte har hatt en vanskelig andresesong i United-trøya, etter 17 mål på 39 kamper i fjorårssesongen. Uruguayaneren mistet både plassen og draktnummeret da Cristiano Ronaldo kom, og har egentlig aldri klart å kjempe seg tilbake.

Når han nå sannsynligvis forlater klubben, er det etter å bare ha spilt åtte kamper fra start og scoret to mål denne sesongen. Det skyldes delvis skade, uten at Scholes legger noe imellom av den grunn.

– Jeg synes Cavani har vært en skam i år. Han har nesten ikke spilt. Han trakk seg fra Middlesbrough-kampen fordi han måtte reise tilbake fra hvor enn det var han var. Det har vært pinlig, sier Scholes ifølge The Mirror.

Så skal det legges til at Ralf Rangnick uttalte at Cavani uansett ville være uaktuell til den aktuelle Middlesbrough-kampen, fordi han ville ha kommet tilbake fra det uruguayanske landslaget for nærme kampen.

Derfor fikk Cavani to ekstra dager fri.

Manchester United v Brentford - Premier League
FERDIG I UNITED: Edinson Cavani forlater klubben etter en relativt svak andresesong, i alle fall sammenliknet med den strålende debutsesongen.

Heller ikke Varane har imponert Scholes denne sesongen. Franskmannen ble presentert med brask og bram da han ankom fra Real Madrid i fjor sommer, men har ikke styrket Uniteds defensiv i så stor grad som mange kanskje hadde håpet.

– Varane har vært en skuffelse. Jeg synes han har sluppet litt for billig unna til tider. Han har vært mye skadet og knapt spilt en kamp, sier Scholes.

Så skal det igjen understrekes at Scholes’ påstander ikke helt medfører riktighet.

Varane har nemlig spilt 2361 minutter for United denne sesongen – åttende mest blant utespillerne i United.

Nå mener Scholes at Erik ten Hag er avhengig av støtte på overgangsmarkedet. Samtidig er han ikke optimistisk til at nederlenderens sjefer skal få det til å stemme i sommerhandelen.

– Denne manageren trenger støtte nå. Hvem skal hjelpe ham med å få det til? De som jobber i overetasjen i klubben bare roter.

ullevaalannonse
Powered by Labrador CMS