Manchester United v Granada CF - UEFA Europa League Quarter Final: Leg Two

– Jeg synes vi ga bort ballen altfor mye

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær var blid etter å ha gått videre fra kvartfinalen etter en 2-0-seier mot Granada (igjen), men han var også tydelig på at United kan bedre enn dette.

– Vi følte at vi ikke spilte spesielt godt i Spania, og at vi kan spille bedre. Vi kan spille bedre enn det vi spilte i dag også, men vi vinner 2-0, og kontrollerer egentlig kampen.

Edinson Cavani ga United en god start da han i kampens sjette minutt sendte United i ledelsen med en lekker scoring, og Solskjær var åpenbart fornøyd med uruguyaneren.

– Han er en målscorer. Han er inne i boksen, og han scorer mange forskjellige typer scoringer. Det er volleyer, det er headinger, det er bevegelser inn mot første stolpe… Han kan det meste som en spiss skal kunne.

Solskjær ble også spurt om han tror at han vil klare å beholde Cavani videre.

– Jo mer han scorer, og jo mer vi ser ut som et godt lag, og så lenge været er såpass som det er… og kanskje vi får inn litt publikum på Old Trafford? Han må få smaken av Old Trafford med publikum. Det er noe annet enn sånn det er nå, altså.

cavg
CAVANI: Solskjær håper at han kan overbevise Edinson Cavani om å bli med videre.

Mente United ga bort ballen for mye

TV 2s reporter påpekte at Solskjær var mye nede i teknisk sone i førsteomgangen, og lurte på om Solskjær ikke var helt fornøyd med alt United viste da.

– Nei, det var vi ikke. Jeg synes vi ga bort ballen altfor mye. Vi ledet 3-0 sammenlagt, og vi gir bort ballen altfor mye. Vi prøver for vanskelige pasninger, og så er ikke kvaliteten på pasningene av den kvaliteten jeg forventer.

– En vil hele tiden ha perfeksjon, vet du, la United-sjefen til med et smil.

LES OGSÅ: Solskjær og Pogba om grunnen til byttet

Roma venter

United har vært i mange semifinaler tidligere under Solskjær uten at det har blitt finale av det, og denne gangen er det Roma som er motstander. United-manageren har ikke rukket å se så mye på dem ennå.

– Jeg har egentig ikke sett så mye av dem. Jeg vet at de har hatt to gode kamper mot Ajax. De forsvarer seg godt, slik italienere alltid gjør, selvsagt. De er et erfarent lag, og vi kjenner alle til Dzeko, så enhver ball inn i boksen er farlig. Vi ser frem til det selvsagt, sa Solskjær til MUTV.

FARLIG I BOKSEN: Edin Dzeko, her fra 2019.
FARLIG I BOKSEN: Edin Dzeko, her fra 2019.

– Vi er i en semifinale nå, og det føles som et skikkelig europeisk oppgjør siden Roma er en klubb med mye tradisjoner og historie, men vi har gjort det godt mot italienske lag tidligere. Vi ser frem til det, og vi går inn i kampene og håper på å gå til finalen. Om vi kan avslutte sesongen med en finale og et trofé, så ville det vært veldig bra.

Når det gjelder Marcus Rashfords tilstand, så sa Solskjær dette på spørsmål om han kommer til å være klar til Burnley-kampen:

– Vi håper at han kommer til å være klar. I dag ville vi ikke risikere ham, og han var på benken bare for sikkerhets skyld. En vet aldri i en utslagskamp [hvem en vil trenge].

Powered by Labrador CMS